Kunci Gitar Nglilakno Cerito - Rindra Putra feat. Maulida AP

Transpose:
Intro : C-C
        F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C..

C
mlaku ro kowe.. 
        Am
pancen akeh alangane..
    Dm
tak cobo ngliwati.. 
       G
supoyo tetep nyawiji..

C
nanging nyatane.. 
     Am
kowe keno godhane..
     Dm
kowe milih lungo.. 
       G
pindah ning tresno liyo..

F  G          Em  Am
 kabeh tak tompo.. 
Dm       G       C
 senajan atiku loro..
F  G          Em  Am
 kabeh tak trimo..
Dm             G
 mugo kowe bahagio..

Reff :
        F           G  
 bebarengan sing wingi..
       Em         Am
 aku durung iso lali..
           Dm          G
 wes tak cobo tak lalekne
         C
 nanging angel rasane..
 
        F            G  
 kabeh bakal tak lilakke
       Em       Am
 ceritoku karo kowe
           Dm
 tak tompo kenyataane
        G                     C
 tak ikhlaske yen kowe karo liyane..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C..

F  G          Em  Am
 kabeh tak tompo.. 
Dm       G       C
 senajan atiku loro..
F  G          Em  Am
 kabeh tak trimo..
Dm             G
 mugo kowe bahagio..

Reff :
        F           G  
 bebarengan sing wingi..
       Em         Am
 aku durung iso lali..
           Dm          G
 wes tak cobo tak lalekne
         C
 nanging angel rasane..
 
        F            G  
 kabeh bakal tak lilakke
       Em       Am
 ceritoku karo kowe
           Dm
 tak tompo kenyataane
        G                     C
 tak ikhlaske yen kowe karo liyane..

(faeaturing)
             F     G  
 duh kangmas sepurane..
         Em          Am
 yen aku uwis ninggalke..
        Dm        G
 aku ra nepati janji..
        C
 pindah ning liyo ati..

        F      G  
 mugo kowe bahagio..
          Em         Am
 senajan aku uwis lungo..
        Dm
 kowe kudu iso nompo..
        G                    C
 aku gandeng.. karo tresno liyo..

        F           G  
 bebarengan sing wingi.. 
           (kangmas sepurane..)
       Em         Am
 aku durung iso lali.. 
           (yen aku uwis ninggalke..)
           Dm          G
 wes tak cobo tak lalekne
         C
 nanging angel rasane.. 
           (mugo bahagio..)
 
        F            G  
 kabeh bakal tak lilakke..
           (senajan aku lungo..)
       Em       Am
 ceritoku karo kowe..
           (kowe kudu iso nompo..)
           Dm
 tak tompo kenyataane..
        G                     C
 tak ikhlaske yen kowe karo liyane..
     (sepurane yen aku karo liyane..)
           Dm
 tak tompo kenyataane..
        G                     C
 tak ikhlaske yen kowe karo liyane..
     (sepurane yen aku karo liyane..)

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F#-F#
        B C# A#m D#m
        G#m C# F#..
        B C# A#m D#m
        G#m C# F#..

F#
mlaku ro kowe.. 
        D#m
pancen akeh alangane..
    G#m
tak cobo ngliwati.. 
       C#
supoyo tetep nyawiji..

F#
nanging nyatane.. 
     D#m
kowe keno godhane..
     G#m
kowe milih lungo.. 
       C#
pindah ning tresno liyo..

B  C#         A#m D#m
 kabeh tak tompo.. 
G#m      C#      F#
 senajan atiku loro..
B  C#         A#m D#m
 kabeh tak trimo..
G#m            C#
 mugo kowe bahagio..

Reff :
        B           C# 
 bebarengan sing wingi..
       A#m        D#m
 aku durung iso lali..
           G#m         C#
 wes tak cobo tak lalekne
         F#
 nanging angel rasane..
 
        B            C# 
 kabeh bakal tak lilakke
       A#m      D#m
 ceritoku karo kowe
           G#m
 tak tompo kenyataane
        C#                    F#
 tak ikhlaske yen kowe karo liyane..

Musik : B C# A#m D#m
        G#m C# F#..
        B C# A#m D#m
        G#m C# F#..

B  C#         A#m D#m
 kabeh tak tompo.. 
G#m      C#      F#
 senajan atiku loro..
B  C#         A#m D#m
 kabeh tak trimo..
G#m            C#
 mugo kowe bahagio..

Reff :
        B           C# 
 bebarengan sing wingi..
       A#m        D#m
 aku durung iso lali..
           G#m         C#
 wes tak cobo tak lalekne
         F#
 nanging angel rasane..
 
        B            C# 
 kabeh bakal tak lilakke
       A#m      D#m
 ceritoku karo kowe
           G#m
 tak tompo kenyataane
        C#                    F#
 tak ikhlaske yen kowe karo liyane..

(faeaturing)
             B     C# 
 duh kangmas sepurane..
         A#m         D#m
 yen aku uwis ninggalke..
        G#m       C#
 aku ra nepati janji..
        F#
 pindah ning liyo ati..

        B      C# 
 mugo kowe bahagio..
          A#m        D#m
 senajan aku uwis lungo..
        G#m
 kowe kudu iso nompo..
        C#                   F#
 aku gandeng.. karo tresno liyo..

        B           C# 
 bebarengan sing wingi.. 
           (kangmas sepurane..)
       A#m        D#m
 aku durung iso lali.. 
           (yen aku uwis ninggalke..)
           G#m         C#
 wes tak cobo tak lalekne
         F#
 nanging angel rasane.. 
           (mugo bahagio..)
 
        B            C# 
 kabeh bakal tak lilakke..
           (senajan aku lungo..)
       A#m      D#m
 ceritoku karo kowe..
           (kowe kudu iso nompo..)
           G#m
 tak tompo kenyataane..
        C#                    F#
 tak ikhlaske yen kowe karo liyane..
     (sepurane yen aku karo liyane..)
           G#m
 tak tompo kenyataane..
        C#                    F#
 tak ikhlaske yen kowe karo liyane..
     (sepurane yen aku karo liyane..)
Facebook
Twitter

Chord Nglilakno Cerito - Rindra Putra feat. Maulida AP


Lihat semua :
  • Chord Maulida
  • Chord Rindra Putra
  •