Kunci Gitar Rindra Putra ft. Destya Eka - Roso Atiku

Transpose:
Capo di fret 3

Intro : C….
        F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C..

C    F           C
e..lingo gek semono..
 C       F          G
aku.. ngucapake tresno..
 F         G     Em      Am
ora.. nyongko.. ora.. ngiro..
Dm       G         C
 kowe nompo roso kulo..

C    F        C
sa..iki bebarengan..
C         F         G
nga..depi kabeh pacoban..
 F        G       Em    Am
amung.. kowe.. ra li..yane..
Dm          G        C
 sing tak jogo selawase..

Am                   Dm
 takkan pernah terganti..
F            G
 roso atiku iki..

Reff :
 F           G            Em  Am
 matur suwun wis ngancani a..ku..
 Dm         G         C
 esem lan guyumu gawe bungah atiku..
 F           G           Em    Am
 mung siji pesenku nggo awak..mu..
 Dm         G          C
 tulung ojo ninggalne aku..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C..

C    F        C
sa..iki bebarengan..
C         F         G
nga..depi kabeh pacoban..
 F        G       Em    Am
amung.. kowe.. ra li..yane..
Dm          G        C
 sing tak jogo selawase..

Am                   Dm
 takkan pernah terganti..
F            G
 roso atiku iki..

Reff :
 F           G            Em  Am
 matur suwun wis ngancani a..ku..
 Dm         G         C
 esem lan guyumu gawe bungah atiku..
 F           G           Em    Am
 mung siji pesenku nggo awak..mu..
 Dm         G          C
 tulung ojo ninggalne aku..

 F        G             Em  Am
 aku ra bakal ninggalke ko..we..
 Dm          G          C
 mergo tresnoku ro kowe selawase..
 F           G        Em  Am
 tak jaluk kowe ojo sume..lang..
 Dm        G         C
 tresnoku ora bakal ilang..

 F           G            Em  Am
 matur suwun wis ngancani a..ku..
 Dm         G         C
 esem lan guyumu gawe bungah atiku..
 F           G           Em    Am
 mung siji pesenku nggo awak..mu..
 Dm         G          C
 tulung ojo ninggalne aku..

 F        G             Em  Am
 aku ra bakal ninggalke ko..we..
 Dm          G          C
 mergo tresnoku ro kowe selawase..
 F           G        Em  Am
 tak jaluk kowe ojo sume..lang..
 Dm        G         C
 tresnoku ora bakal ilang..
 Dm        G         C
 tresnoku ora bakal ilang..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D#..
        G# A# Gm Cm
        Fm A# D#..
        G# A# Gm Cm
        Fm A# D#..

D#   G#          D#
e..lingo gek semono..
 D#      G#         A#
aku.. ngucapake tresno..
 G#        A#    Gm      Cm
ora.. nyongko.. ora.. ngiro..
Fm       A#        D#
 kowe nompo roso kulo..

D#   G#       D#
sa..iki bebarengan..
D#        G#        A#
nga..depi kabeh pacoban..
 G#       A#      Gm    Cm
amung.. kowe.. ra li..yane..
Fm          A#       D#
 sing tak jogo selawase..

Cm                   Fm
 takkan pernah terganti..
G#           A#
 roso atiku iki..

Reff :
 G#          A#           Gm  Cm
 matur suwun wis ngancani a..ku..
 Fm         A#        D#
 esem lan guyumu gawe bungah atiku..
 G#          A#          Gm    Cm
 mung siji pesenku nggo awak..mu..
 Fm         A#         D#
 tulung ojo ninggalne aku..

Musik : G# A# Gm Cm
        Fm A# D#..
        G# A# Gm Cm
        Fm A# D#..

D#   G#       D#
sa..iki bebarengan..
D#        G#        A#
nga..depi kabeh pacoban..
 G#       A#      Gm    Cm
amung.. kowe.. ra li..yane..
Fm          A#       D#
 sing tak jogo selawase..

Cm                   Fm
 takkan pernah terganti..
G#           A#
 roso atiku iki..

Reff :
 G#          A#           Gm  Cm
 matur suwun wis ngancani a..ku..
 Fm         A#        D#
 esem lan guyumu gawe bungah atiku..
 G#          A#          Gm    Cm
 mung siji pesenku nggo awak..mu..
 Fm         A#         D#
 tulung ojo ninggalne aku..

 G#       A#            Gm   Cm
 aku ra bakal ninggalke ko..we..
 Fm          A#         D#
 mergo tresnoku ro kowe selawase..
 G#          A#       Gm   Cm
 tak jaluk kowe ojo sume..lang..
 Fm        A#        D#
 tresnoku ora bakal ilang..

 G#          A#           Gm  Cm
 matur suwun wis ngancani a..ku..
 Fm         A#        D#
 esem lan guyumu gawe bungah atiku..
 G#          A#          Gm    Cm
 mung siji pesenku nggo awak..mu..
 Fm         A#         D#
 tulung ojo ninggalne aku..

 G#       A#            Gm   Cm
 aku ra bakal ninggalke ko..we..
 Fm          A#         D#
 mergo tresnoku ro kowe selawase..
 G#          A#       Gm   Cm
 tak jaluk kowe ojo sume..lang..
 Fm        A#        D#
 tresnoku ora bakal ilang..
 Fm        A#        D#
 tresnoku ora bakal ilang..

Chord Rindra Putra ft. Destya Eka - Roso Atiku


Lihat semua :
  • Chord Destya Eka
  • Chord Rindra Putra
  •