Kunci Gitar Lavora ft. Destya Eka - Sewates Konco

Transpose:
Capo ♪ fret 3

Intro : Am G F Em
        Dm G C E
        Am G F Em
        Dm G C..

  Am          G
saben wengi kelingan..
 F           Em
esem lan guyumu..
  F             Em
nanging kabeh kuwi..
     Dm       G
mung dadi kenangan..

Am        G
saiki.. wayahe..
F           Em
nglalekke kowe..
         F        Em
njur kelingan.. kowe..
    Dm        G          (Am)
ra iso turu malah mumet dewe..

Int. Am..Em..F G C E

Am      Em          F          C
aku ngerti.. kowe saiki ro liyane..
        Dm            G             C  E
nanging roso sayangku mung kanggo kowe..
Am       Em            F       C
lalekno aku.. wis gawe loro atimu..
     Dm           G           C
mugo sliramu nemokke penggantiku..

Reff :
     C        G
 aku tresno kowe..
       Am        Em
 ning ati ra ono liyane..
  F        C
 ati iki loro..
            Dm           G
 mergo kowe milih wong liyo..

     C         G
 sepurane yen aku..
       Am          Em
 wis tau nglarakne atimu..
 F           C
 tulung lalekno..
        Dm
 awak dewe iki..
 G           (G)
 mung sewates konco..

Musik : G-Am Dm-Em
        G-Am C-Dm
        Am..Em..F G C E
        Am..Em..F G C..

  F           G
kabeh.. wis diatur..
   Em          A         Dm
Gusti.. yen pancen.. jodone..
       G           C
kabeh iso.. dadi siji..

Reff :
     C        G
 aku tresno kowe..
       Am        Em
 ning ati ra ono liyane..
  F        C
 ati iki loro..
            Dm           G
 mergo kowe milih wong liyo..

     C         G
 sepurane yen aku..
       Am          Em
 wis tau nglarakne atimu..
 F           C
 tulung lalekno..
        Dm
 awak dewe iki..
 G           (C)
 mung sewates konco..

     C        G
 aku tresno kowe..
 (tulung lalekno..)
       Am        Em
 ning ati ra ono liyane..
 (lalekno aku..)
  F        C
 ati iki loro..
            Dm           G
 mergo kowe milih wong liyo..

     C         G
 sepurane yen aku..
 (wis kadung loro..)
       Am          Em
 wis tau nglarakne atimu..
 (ning jero dodo..)
 F           C
 tulung lalekno..
        Dm
 awak dewe iki..
 G           (Am)
 mung sewates konco..

Outro : Am G F C -A
        Dm G C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Cm Bb G# Gm
        Fm Bb D# G
        Cm Bb G# Gm
        Fm Bb D#..

  Cm          Bb
saben wengi kelingan..
 G#          Gm
esem lan guyumu..
  G#            Gm
nanging kabeh kuwi..
     Fm       Bb
mung dadi kenangan..

Cm        Bb
saiki.. wayahe..
G#          Gm
nglalekke kowe..
         G#       Gm
njur kelingan.. kowe..
    Fm        Bb         (Cm)
ra iso turu malah mumet dewe..

Int. Cm..Gm..G# Bb D# G

Cm      Gm          G#         D#
aku ngerti.. kowe saiki ro liyane..
        Fm            Bb            D# G
nanging roso sayangku mung kanggo kowe..
Cm       Gm            G#      D#
lalekno aku.. wis gawe loro atimu..
     Fm           Bb          D#
mugo sliramu nemokke penggantiku..

Reff :
     D#       Bb
 aku tresno kowe..
       Cm        Gm
 ning ati ra ono liyane..
  G#       D#
 ati iki loro..
            Fm           Bb
 mergo kowe milih wong liyo..

     D#        Bb
 sepurane yen aku..
       Cm          Gm
 wis tau nglarakne atimu..
 G#          D#
 tulung lalekno..
        Fm
 awak dewe iki..
 Bb          (Bb)
 mung sewates konco..

Musik : Bb-Cm Fm-Gm
        Bb-Cm D#-Fm
        Cm..Gm..G# Bb D# G
        Cm..Gm..G# Bb D#..

  G#          Bb
kabeh.. wis diatur..
   Gm          C         Fm
Gusti.. yen pancen.. jodone..
       Bb          D#
kabeh iso.. dadi siji..

Reff :
     D#       Bb
 aku tresno kowe..
       Cm        Gm
 ning ati ra ono liyane..
  G#       D#
 ati iki loro..
            Fm           Bb
 mergo kowe milih wong liyo..

     D#        Bb
 sepurane yen aku..
       Cm          Gm
 wis tau nglarakne atimu..
 G#          D#
 tulung lalekno..
        Fm
 awak dewe iki..
 Bb          (D#)
 mung sewates konco..

     D#       Bb
 aku tresno kowe..
 (tulung lalekno..)
       Cm        Gm
 ning ati ra ono liyane..
 (lalekno aku..)
  G#       D#
 ati iki loro..
            Fm           Bb
 mergo kowe milih wong liyo..

     D#        Bb
 sepurane yen aku..
 (wis kadung loro..)
       Cm          Gm
 wis tau nglarakne atimu..
 (ning jero dodo..)
 G#          D#
 tulung lalekno..
        Fm
 awak dewe iki..
 Bb          (Cm)
 mung sewates konco..

Outro : Cm Bb G# D# -C
        Fm Bb D#..
Facebook
Twitter

Chord Lavora ft. Destya Eka - Sewates Konco


Lihat semua :
  • Chord Destya Eka
  • Chord LAVORA
  •