Kunci Gitar Rasah Bali - LAVORA Ft Ena Vika Chord Dasar

Transpose:
Rasah Bali - LAVORA Ft Ena Vika
Capo ♪ fret 2

Intro : C Csus4 C Csus4
        C G F C
        F C F G..

C     G         F       C
 opo ora ngerti.. roso ati iki..
   F          G        C
mbiyen kowe tau ngelarani..
C      G        F          C
 tatu uwis mari.. ora arep mbaleni
  F        G        (C)
nimas aku uwis ora sudi..

Int. C G F C
     F C F G..

C         G      F           C
 wis sabendinane.. mung mikirke kowe..
   F        G          C
mergo aku durung iso lilo..
C       G        F         C
 aku ngaku salah.. kabeh dadi bubrah..
     F          G          C
kang mas jujur aku wegah pisah..

Reff :
 F          G         C
  wingi aku beneran sayang karo kowe..
   F             G
 nanging ngopo sayangku..
        C            C7
 dinggo dolanan kowe..
 F       G       C
  ngapurane aku uwis gawe loro..
   F             G       (C)
 sayang tulung kowe ojo lungo..

Musik : C G F C
        F C F G C..C7

      F       G      C
rungokno kang mas.. aku gelo..
       F             G            C
ninggalke kowe mergo milih wong liyo..
      F        G         C
pinginku iso bali dadi siji koyo wingi
     F        G           C
salahku ora bakal tak baleni..

Reff :
 F          G              C
  wingi aku beneran sayang karo kowe..
   F             G
 nanging ngopo sayangku..
        C
 dinggo dolanan kowe..
 F       G       C
  ngapurane aku uwis gawe loro..
   F             G        C
 sayang tulung kowe ojo lungo..

 F          G        C
  critoku karo kowe uwis tak rampungi..
 F           G
 mas.. aku durung ikhlas
    C
 ngeloss kabeh ini..

 F          G          C
  cukup sewates konco aku karo kowe..
     F             G         C
 ora sah bali aku uwis ora sudi..
     F             G         F  C
 ora sah bali aku uwis ora sudi..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D Dsus4 D Dsus4
        D A G D
        G D G A..

D     A         G       D
 opo ora ngerti.. roso ati iki..
   G          A        D
mbiyen kowe tau ngelarani..
D      A        G          D
 tatu uwis mari.. ora arep mbaleni
  G        A        (D)
nimas aku uwis ora sudi..

Int. D A G D
     G D G A..

D         A      G           D
 wis sabendinane.. mung mikirke kowe..
   G        A          D
mergo aku durung iso lilo..
D       A        G         D
 aku ngaku salah.. kabeh dadi bubrah..
     G          A          D
kang mas jujur aku wegah pisah..

Reff :
 G          A         D
  wingi aku beneran sayang karo kowe..
   G             A
 nanging ngopo sayangku..
        D            D7
 dinggo dolanan kowe..
 G       A       D
  ngapurane aku uwis gawe loro..
   G             A       (D)
 sayang tulung kowe ojo lungo..

Musik : D A G D
        G D G A..D D7

      G       A      D
rungokno kang mas.. aku gelo..
       G             A            D
ninggalke kowe mergo milih wong liyo..
      G        A         D
pinginku iso bali dadi siji koyo wingi
     G        A           D
salahku ora bakal tak baleni..

Reff :
 G          A              D
  wingi aku beneran sayang karo kowe..
   G             A
 nanging ngopo sayangku..
        D
 dinggo dolanan kowe..
 G       A       D
  ngapurane aku uwis gawe loro..
   G             A        D
 sayang tulung kowe ojo lungo..

 G          A        D
  critoku karo kowe uwis tak rampungi..
 G           A
 mas.. aku durung ikhlas
    D
 ngeloss kabeh ini..

 G          A          D
  cukup sewates konco aku karo kowe..
     G             A         D
 ora sah bali aku uwis ora sudi..
     G             A         G  D
 ora sah bali aku uwis ora sudi..
Facebook
Twitter

Chord Rasah Bali - LAVORA Ft Ena Vika


Lihat semua :
  • Chord Ena Vika
  • Chord LAVORA
  •