Kunci Gitar LAVORA - Mugo Bahagio

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : F G Em Am
        Dm G C..

  C       G          C
loro ati iki tok larani..
   F            Fm         C
mbiyen tresnoku setengah mati..
  F          G
tangis eluh iki..
       Em        Am
sing tau dadi saksi..
    Dm         G        (F)
aku ro kowe raiso dadi siji..

Int. F G Em Am
     Dm G C..

   C            G            C
cincin iki sing mbiyen nyekseni..
   F       Fm         C
crito iki uwes tak rampungi..
    F          G
derese banyu moto..
        Em      Am
nanging aku rapopo..
        Dm            G         C
sing mbiyen tresno saiki arep lungo..

     F            Em
pesenku yo mung siji..
       Dm          C
aku nyuwun lalekno sing wingi..
      F            Em
mugo ora bakal tok baleni
        Dm                   G
mergo getun.. tibone neng mburi..

Reff :
 F         G            Em
 dek.. tak ikhlas-ikhlaske..
     Am       Dm
 tak kuat-kuatke..
        G            C
 yen pancen wis takdire..
 F       G        Em  Am
  mugo kowe bahagio..
  Dm         G          C
 aku uwes nrimo lan legowo..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C..

     F            Em
pesenku yo mung siji..
       Dm          C
aku nyuwun lalekno sing wingi..
      F            Em
mugo ora bakal tok baleni
        Dm                   G
mergo getun.. tibone neng mburi..

Reff :
 F         G            Em
 dek.. tak ikhlas-ikhlaske..
     Am       Dm
 tak kuat-kuatke..
        G            C
 yen pancen wis takdire..
 F       G        Em  Am
  mugo kowe bahagio..
  Dm         G          F G C..
 aku uwes nrimo lan legowo..

          F                   G
sampun ikhlas ati iki tok larani..
     Em                      Am
aku uwes siap dinggo sadar diri..
       Dm                     G
maturnuwun.. sampun ninggal loro..
           C
aku wes nrimo..
       F                      G
maturnuwun.. sampun ninggal loro..
        F    Fm C..
aku wes nrimo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A B G#m C#m
        F#m B E..

  E       B          E
loro ati iki tok larani..
   A            Am         E
mbiyen tresnoku setengah mati..
  A          B
tangis eluh iki..
       G#m       C#m
sing tau dadi saksi..
    F#m        B        (A)
aku ro kowe raiso dadi siji..

Int. A B G#m C#m
     F#m B E..

   E            B            E
cincin iki sing mbiyen nyekseni..
   A       Am         E
crito iki uwes tak rampungi..
    A          B
derese banyu moto..
        G#m     C#m
nanging aku rapopo..
        F#m           B         E
sing mbiyen tresno saiki arep lungo..

     A            G#m
pesenku yo mung siji..
       F#m         E
aku nyuwun lalekno sing wingi..
      A            G#m
mugo ora bakal tok baleni
        F#m                  B
mergo getun.. tibone neng mburi..

Reff :
 A         B            G#m
 dek.. tak ikhlas-ikhlaske..
     C#m      F#m
 tak kuat-kuatke..
        B            E
 yen pancen wis takdire..
 A       B        G#m C#m
  mugo kowe bahagio..
  F#m        B          E
 aku uwes nrimo lan legowo..

Musik : A B G#m C#m
        F#m B E..
        A B G#m C#m
        F#m B E..

     A            G#m
pesenku yo mung siji..
       F#m         E
aku nyuwun lalekno sing wingi..
      A            G#m
mugo ora bakal tok baleni
        F#m                  B
mergo getun.. tibone neng mburi..

Reff :
 A         B            G#m
 dek.. tak ikhlas-ikhlaske..
     C#m      F#m
 tak kuat-kuatke..
        B            E
 yen pancen wis takdire..
 A       B        G#m C#m
  mugo kowe bahagio..
  F#m        B          A B E..
 aku uwes nrimo lan legowo..

          A                   B
sampun ikhlas ati iki tok larani..
     G#m                     C#m
aku uwes siap dinggo sadar diri..
       F#m                    B
maturnuwun.. sampun ninggal loro..
           E
aku wes nrimo..
       A                      B
maturnuwun.. sampun ninggal loro..
        A    Am E..
aku wes nrimo..

Chord LAVORA - Mugo Bahagio


Lihat semua :
  • Chord LAVORA
  •