Kunci Gitar LAVORA - Durung Ikhlas

Transpose:
Intro : C -G/B Am
        F Fm C..

C                Am
 ceritoku karo kowe..
F             G
 anane rame wae..
C                Em
 mung siji pilihane..
      F
atine dilarani..
      G
opo lungo ngerampungi..

Reff :
 Dm     G
  aku durung ikhlas..
 Em        Am
  ndelok kabeh iki..
 Dm             G
  wong sing tak sayangi
 C
 wes duwe pengganti..

 Dm     G
  aku durung nrimo..
 Em        Am
  yen sliramu lungo..
 Dm           G          C
  mbok tulung kowe ngertio..

Int. Am  Em       F  
         hu u u.. ho o o..
     C      G/B Am  Em  F G C..
     ha.. aaa aaa..

C                Am
 bola bali dilarani..
F                       G
 nanging kowe tak tresnani..
C                 Em
 mugo ora tok baleni..
       F
cukup aku sing kelaran
          G
durung ikhlas nggo kelangan..

(durung ikhlas Gusti..)

Reff :
 Dm     G
  aku durung ikhlas..
 Em        Am
  ndelok kabeh iki..
 Dm             G
  wong sing tak sayangi
 C
 wes duwe pengganti..

 Dm     G
  aku durung nrimo..
 Em        Am
  yen sliramu lungo..
 Dm           G          C
  mbok tulung kowe ngertio..

 Dm     G
  aku durung ikhlas..
 Em        Am
  ndelok kabeh iki..
 Dm             G
  wong sing tak sayangi
 C
 wes duwe pengganti..

 Dm     G
  aku durung nrimo..
 Em        Am
  yen sliramu lungo..
 Dm           G          C
  mbok tulung kowe ngertio..

F       G        C       Am
 rampungke.. ceritoku ro kowe..
Dm     G          C
 aku siap nompo loro ati iki..
F        G         C          Am
 tangis eluh iki mugo dadi saksi..
     Dm            G          C
nek aku.. iseh tresno tekan.. mati..

(matur nuwun Gusti..)

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G -D/F# Em
        C Cm G..

G                Em
 ceritoku karo kowe..
C             D
 anane rame wae..
G                Bm
 mung siji pilihane..
      C
atine dilarani..
      D
opo lungo ngerampungi..

Reff :
 Am     D
  aku durung ikhlas..
 Bm        Em
  ndelok kabeh iki..
 Am             D
  wong sing tak sayangi
 G
 wes duwe pengganti..

 Am     D
  aku durung nrimo..
 Bm        Em
  yen sliramu lungo..
 Am           D          G
  mbok tulung kowe ngertio..

Int. Em  Bm       C
          hu u u.. ho o o..
     G      D/F# Em  Bm  C D G..
     ha.. aaa aaa..

G                Em
 bola bali dilarani..
C                       D
 nanging kowe tak tresnani..
G                 Bm
 mugo ora tok baleni..
       C
cukup aku sing kelaran
          D
durung ikhlas nggo kelangan..

(durung ikhlas Gusti..)

Reff :
 Am     D
  aku durung ikhlas..
 Bm        Em
  ndelok kabeh iki..
 Am             D
  wong sing tak sayangi
 G
 wes duwe pengganti..

 Am     D
  aku durung nrimo..
 Bm        Em
  yen sliramu lungo..
 Am           D          G
  mbok tulung kowe ngertio..

 Am     D
  aku durung ikhlas..
 Bm        Em
  ndelok kabeh iki..
 Am             D
  wong sing tak sayangi
 G
 wes duwe pengganti..

 Am     D
  aku durung nrimo..
 Bm        Em
  yen sliramu lungo..
 Am           D          G
  mbok tulung kowe ngertio..

C       D        G       Em
 rampungke.. ceritoku ro kowe..
Am     D          G
 aku siap nompo loro ati iki..
C        D         G          Em
 tangis eluh iki mugo dadi saksi..
     Am            D          G
nek aku.. iseh tresno tekan.. mati..

(matur nuwun Gusti..)
Facebook
Twitter

Chord LAVORA - Durung Ikhlas


Lihat semua :
  • Chord LAVORA
  •