Kunci Gitar LAVORA - Ceritoku Ro Kowe

Transpose:
Intro : G C D G..
        G C D G..

G                      C
 kabeh wes tak perjuangke..
          D                  G
yo mung kowe.. sing tak jagakke..
G               C
 upayaku njogo ati..
        D                   G
dingo kowe.. sing tak tresnani..

     C          D
tapi jebule wes bedo
      Bm           Em
nyamanmu ro wong liyo
       Am           D
sing jaremu mbok anggep konco
     G
nyatane wonge tresno..

       C         D
kurang sabar kepiye maneh
      Bm         Em
tresnamu leleh luweh
       Am       F
aku nompo loro iki
        D
mergo kowe main hati..

Reff :
       C                    D
 tresnamu sing wis tok wenehke
      G              D/F#       Em
 kuwi mung palsu aku iso mbuktekke
                  Am
 mungkin wis takdire..
   D          G
 pisah.. karo kowe..

Musik : Em  Bm  C D G..
        Em  Bm  C D G..

     C          D
tapi jebule wes bedo
      Bm           Em
nyamanmu ro wong liyo
       Am           D
sing jaremu mbok anggep konco
     G
nyatane wonge tresno..

       C         D
kurang sabar kepiye maneh
      Bm         Em
tresnamu leleh luweh
       Am       F
aku nompo loro iki
        D
mergo kowe main hati..

Reff :
       C                    D
 tresnamu sing wis tok wenehke
      G              D/F#       Em
 kuwi mung palsu aku iso mbuktekke
                  Am
 mungkin wis takdire..
   D          G
 pisah.. karo kowe..

   C           D
(sepurane kang mas..)
       Bm          Em
(tresnoku kanggo kowe..)
        Am
(pancen kabeh salahku)
            D
(mergo kuwi kekuranganku..)

   C           D
(sepurane kang mas..)
     Bm        Em
(aku nglarani ati..)
   Am       D          G
(mugo kowe iso oleh ganti..)

Reff :
       C                    D
 tresnaku sing wis tok wenehke
      G              D/F#       Em
 kuwi mung palsu aku iso mbuktekke
                  Am
 mungkin wis takdire..
   D          G
 pisah.. karo kowe..
 Em         C
  cukup semene..
    D           C  G/B Bb Am  G
 crito.. aku ro kowe..

Chord LAVORA - Ceritoku Ro Kowe


Lihat semua :
  • Chord LAVORA
  •