Kunci Gitar Rindra Putra - Aku Ikhlas

Transpose:
Capo di fret 3

Intro : C..F G
        Em Am Dm G C  

  C               G
matur nuwun.. wis tau ngancani..
        F     G           C
nanging saiki kowe mblenjani..
 C             G
aku eling.. lehmu nglarani..
  F                G           C
kowe lungo gandeng karo wong liyo..

Am     Em       F       C
 yowis rapopo.. atiku loro..
Am     Em
 yowis rapopo..
  F                   G
kowe.. gandeng wong liyo..

Reff :
 F    G        Em           Am
  aku wis lilo yen kowe ngliyo..
 Dm         G          C
  tak dongakno kowe tambah bahagio..
 F    G      Em           Am
  aku rapopo yen kowe ngliyo..
  Dm                G           C
 aku ikhlas ngampet loro neng dodo..

Int. Am Em F C
     Am Em F..C..

 C             G
aku eling.. lehmu nglarani..
  F                G           C
kowe lungo gandeng karo wong liyo..

Am     Em       F       C
 yowis rapopo.. atiku loro..
Am     Em
 yowis rapopo..
  F                   G
kowe.. gandeng wong liyo..

Reff :
 F    G        Em           Am
  aku wis lilo yen kowe ngliyo..
 Dm         G          C
  tak dongakno kowe tambah bahagio..
 F    G      Em           Am
  aku rapopo yen kowe ngliyo..
  Dm                G           C
 aku ikhlas ngampet loro neng dodo..

 F        G       Em          Am
  (kowe kudu lilo yen aku ngliyo..)
 Dm          G          C
  (tak dongakno kowe tambah bahagio..)
 F        G        Em        Am
  (kowe kudu nrimo yen aku lungo..)
    Dm            G           C
 (kudu ikhlas aku karo wong liyo..)

 F    G        Em           Am
  aku wis lilo yen kowe ngliyo..
 Dm         G          C
  tak dongakno kowe tambah bahagio..
 F    G      Em           Am
  aku rapopo yen kowe ngliyo..
  Dm                G           C
 aku ikhlas ngampet loro neng dodo..
  F              G           C
 aku ikhlas kowe karo wong liyo..

Chord Rindra Putra - Aku Ikhlas


Lihat semua :
  • Chord Rindra Putra
  •