Kunci Gitar Aftershine feat. Damara De - Aku Ikhlas

Transpose:

Chord Aftershine feat. Damara De - Aku Ikhlas

Intro : C F C G

C  Cmaj7              F
aku.. nglakoni kabeh iki
Fm                 C
 ikhlas seko ning ati
          G
nggo sliramu..

C           Cmaj7            F
duh kang mas.. sepurane yen aku
Fm              C
 nggawe loro atimu
 Am    Dm
aku.. ora menghargai
  G
koe sing gemati..

          F                G
yowes rapopo.. rasah digetuni..
      Em                   Am
cukup aku ngerti perjuanganku
  A      Dm            G
dadi esemmu.. ning uripmu..

Reff :
 F       G        Em
  sak jembare segoro
 Am      Dm          E
  aku ikhlas yen akhire
         Am       A
 kudu nompo loro iki
 F    G            Em         Am
  tu..lung ojo koe ninggalke aku
    Dm       G                C
 a..ku.. pe..ngen ning sandingmu..

Musik : Dm G Em Am
        Dm E Am A
        F G Em Am
        Dm G C

          F                G
yowes rapopo.. rasah digetuni
      Em                   Am
cukup aku ngerti perjuanganku
  A      Dm            G
dadi esemmu.. ning uripmu..

Reff :
 F       G        Em
  sak jembare segoro
 Am      Dm          E
  aku ikhlas yen akhire
         Am       A
 kudu nompo loro iki
 F    G            Em         Am
  tu..lung ojo koe ninggalke aku
    Dm       G                C
 a..ku.. pe..ngen ning sandingmu..

 F       G
  pancen iki dalane
     Em
 aku raiso nompo
 Am      Dm     
 aku wis iso nerimo
 G        C
 tapi aku sing ora lilo
          F     G
 pengenmu ke..pie
          Em         Am
 pengenku nyanding koe
          Dm
 wes lalekke aku
          G        C
 tak cobo nompo anane..

                 F
mungkin wis takdire
           G
kudu dikuatke
   C    G       Am
nompo.. kenyataane
         Dm
aku ro koe..
   G              C
pancen.. dudu jodone..

Outro : F Dm G C

[[[Original Chord]]]

Aftershine feat. Damara De - Aku Ikhlas

Intro : G C G D

G  Gmaj7              C
aku.. nglakoni kabeh iki
Cm                 G
 ikhlas seko ning ati
          D
nggo sliramu..

G           Gmaj7            C
duh kang mas.. sepurane yen aku
Cm              G
 nggawe loro atimu
 Em    Am
aku.. ora menghargai
  D
koe sing gemati..

          C                D
yowes rapopo.. rasah digetuni..
      Bm                   Em
cukup aku ngerti perjuanganku
  E      Am            D
dadi esemmu.. ning uripmu..

Reff :
 C       D        Bm
  sak jembare segoro
 Em      Am          B
  aku ikhlas yen akhire
         Em       E
 kudu nompo loro iki
 C    D            Bm         Em
  tu..lung ojo koe ninggalke aku
    Am       D                G
 a..ku.. pe..ngen ning sandingmu..

Musik : Am D Bm Em
        Am B Em E
        C D Bm Em
        Am D G

          C                D
yowes rapopo.. rasah digetuni
      Bm                   Em
cukup aku ngerti perjuanganku
  E      Am            D
dadi esemmu.. ning uripmu..

Reff :
 C       D        Bm
  sak jembare segoro
 Em      Am          B
  aku ikhlas yen akhire
         Em       E
 kudu nompo loro iki
 C    D            Bm         Em
  tu..lung ojo koe ninggalke aku
    Am       D                G
 a..ku.. pe..ngen ning sandingmu..

 C       D  
  pancen iki dalane
     Bm       
 aku raiso nompo
 Em      Am      
 aku wis iso nerimo
 D        G
 tapi aku sing ora lilo
          C     D
 pengenmu ke..pie
          Bm         Em
 pengenku nyanding koe
          Am
 wes lalekke aku
          D        G
 tak cobo nompo anane..

                 C
mungkin wis takdire
           D
kudu dikuatke
   G    D/F#    Em 
nompo.. kenyataane
         Am
aku ro koe..
   D              G
pancen.. dudu jodone..

Outro : C Am D G

Lihat semua :
  • Chord Aftershine
  • Chord Damara De
  •