Kunci Gitar Damara De - Lintang Alihan

Transpose:
Capo fret 2

Intro : Am..Dm..F E Am..
        Dm..Am..E..Am..

    Am
kok koyo ngene rasane 
  Em
urip tanpo tresno..
  G
bathin lan pikiran iki 
    D
kok angel di toto..
  Am
saben dino koyo ngene 
  Em
rasane nelongso..
 F
opo iki pancen 
       G
garise Sing Kuoso..

Am              Em
ing wengi iki.. aku ning kene..
G                 D
ndelokke langit.. padang mbulane..
 Am                     Em
ono lintang alihan.. ngalihke motoku..
  F                     G
setitik harapan.. iso nemu gantimu..

Reff :
  Am
 lintang ati..
      Em
 sing tak anti anti..
   F
 kapan kowe teko..
         C             G
 hapus loro sing tak roso..

  Am
 lintang ati..
      Em
 sing tak anti anti..
   F
 dongaku ro Gusti..
         C          G
 mugo enggal di paringi..
     F         G       Am 
 tresno.. sing tak enteni..

Musik : Am..Em..F..Fm..G..

Am              Em
ing wengi iki.. aku ning kene..
G                 D
ndelokke langit.. padang mbulane..
 Am                     Em
ono lintang alihan.. ngalihke motoku..
  F                     G
setitik harapan.. iso nemu gantimu..

Reff :
  Am
 lintang ati..
      Em
 sing tak anti anti..
   F
 kapan kowe teko..
         C             G
 hapus loro sing tak roso..

  Am
 lintang ati..
      Em
 sing tak anti anti..
   F
 dongaku ro Gusti..
         C          G
 mugo enggal di paringi..
     F         G       C
 tresno.. sing tak enteni..

  Am
 lintang ati..
      Em
 sing tak anti anti..
   F
 kapan kowe teko..
         C          G
 hapus loro njero dodo..

  Am
 lintang ati..
      Em
 sing tak anti anti..
   F
 dongaku ro Gusti..
         C          G
 mugo enggal di paringi..
     F         G       Am
 tresno.. sing tak enteni..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bm..Em..G F# Bm..
        Em..Bm..F#..Bm..

    Bm
kok koyo ngene rasane 
  F#m
urip tanpo tresno..
  A
bathin lan pikiran iki 
    E
kok angel di toto..
  Bm
saben dino koyo ngene 
  F#m
rasane nelongso..
 G
opo iki pancen 
       A
garise Sing Kuoso..

Bm              F#m
ing wengi iki.. aku ning kene..
A                 E
ndelokke langit.. padang mbulane..
 Bm                     F#m
ono lintang alihan.. ngalihke motoku..
  G                     A
setitik harapan.. iso nemu gantimu..

Reff :
  Bm
 lintang ati..
      F#m
 sing tak anti anti..
   G
 kapan kowe teko..
         D             A
 hapus loro sing tak roso..

  Bm
 lintang ati..
      F#m
 sing tak anti anti..
   G
 dongaku ro Gusti..
         D          A
 mugo enggal di paringi..
     G         A      (Bm)
 tresno.. sing tak enteni..

Musik : Bm..F#m..G..Gm..A..

Bm              F#m
ing wengi iki.. aku ning kene..
A                 E
ndelokke langit.. padang mbulane..
 Bm                     F#m
ono lintang alihan.. ngalihke motoku..
  G                     A
setitik harapan.. iso nemu gantimu..

Reff :
  Bm
 lintang ati..
      F#m
 sing tak anti anti..
   G
 kapan kowe teko..
         D             A
 hapus loro sing tak roso..

  Bm
 lintang ati..
      F#m
 sing tak anti anti..
   G
 dongaku ro Gusti..
         D          A
 mugo enggal di paringi..
     G         A       D
 tresno.. sing tak enteni..

  Bm
 lintang ati..
      F#m
 sing tak anti anti..
   G
 kapan kowe teko..
         D          A
 hapus loro njero dodo..

  Bm
 lintang ati..
      F#m
 sing tak anti anti..
   G
 dongaku ro Gusti..
         D          A
 mugo enggal di paringi..
     G         A       Bm
 tresno.. sing tak enteni..

Chord Damara De - Lintang Alihan


Lihat semua :
  • Chord Damara De
  •