Kunci Gitar Damara De - Kelangan Ati

Transpose:

Chord Damara De - Kelangan Ati

Intro : C G Am Em
        F Fm..

    C
wes semongso
   Fm           C
anggonku ngilangke roso
  C
roso tresno 
     D          G
sing ono ning dodo..
      F       G
saben wayah wengi
       Em         Am
nganti kegowo ngimpi
     Dm
opo iki diarani
            G
tresno kang sejati..

    C
nganti kapan
   Fm          C
anggonku bukak atimu
      C
bakal tak tunggu
    D          G
nganti sak kuatku..
    F      G
opo kowe lali
      Em        Am
janji manismu wingi
      Dm
bebarengan karo aku
    G
tekane mati..

Reff :
         C          G
 dan diriku wes kelangan
        Am         Em
 dirimu sing tak sayang sayang
    F          C
 crito iki kanggo aku
       Dm         G
 bakal mung tak kenang..

        C       G
 kudune aku goleki
        Am           Em
 goleki coroku untuk kembali
   F           C
 mugo kowe ora nglarani
     Dm          G    C
 tresnoku sing koyo wingi..

Musik : F Fm C..
        F Fm C-G/B-Am
        Dm..G..

    C
nganti kapan
   Fm          C
anggonku bukak atimu
      C
bakal tak tunggu
    D          G
nganti sak kuatku..
    F      G
opo kowe lali
      Em        Am
janji manismu wingi
      Dm
bebarengan karo aku
    G
tekane mati..

Reff :
         C          G
 dan diriku wes kelangan
        Am         Em
 dirimu sing tak sayang sayang
    F          C
 crito iki kanggo aku
       Dm         G
 bakal mung tak kenang..

        C       G
 kudune aku goleki
        Am           Em
 goleki coroku untuk kembali
   F           C
 mugo kowe ora nglarani
     Dm          G    C  F G
 tresnoku sing koyo wingi..

         C          G
 dan diriku wes kelangan
        Am         Em
 dirimu sing tak sayang sayang
    F          C
 crito iki kanggo aku
       Dm         G
 bakal mung tak kenang..

        C       G
 kudune aku goleki
        Am           Em
 goleki coroku untuk kembali
   F           C
 mugo kowe ora nglarani
     Dm          G    Am
 tresnoku sing koyo wingi.. 
     D
 aaa aa aa..
     F           G    C
 tresnoku sing koyo wingi..


Lihat semua :
  • Chord Damara De
  •