Kunci Gitar Makjenggirat ft. Damara De - Harapan Palsu

Transpose:
Intro : Am G D/F# Em D..

G                     D         Em
 dudu maksudku ngelarani.. ati..mu..
               C      D
timbang soyo suwe.. rusak kabehane..
G                    D
 tak jaluk sing kuat atimu..
Em            C
 nompo kenyataan iki..
 Am                   D   -C D
aku.. wis ono sing nduweni..

G                   D         Em
 tegane kowe ngelarani.. ati iki..
                  C      D
sing wis kadung sayang.. tenanan..
G                  D
 tak cobo nguatke ati iki..
Em                 C
 lan nyobo nompo loro..
  Am      D          C
loro.. mergo mbok apusi..

                 D
kowe kudu ikhlas nerimo..
                   C
aku wis kadung tresno..
                  D
ra mungkin iso bersatu..
C                      D
mas.. aku wis kadung jeru..

Reff :
 G              C
 ra.. iso.. tak tompo..
 D                   G
  roso sayangmu ning aku..
 G             C
 mas.. aku.. kadung tresno..
 D                G
  tulung kowe ojo lu..ngo..

 C        D        Bm       Em
 sepurane aku.. memberi harapan palsu..
   Am              D            G
 gawe nyaman masio aku wis sesandingan..

Musik : C D Bm Em
        Am D G..
        C D Bm Em
        Am D G..

C                 D
 kowe kudu ikhlas nerimo..
                   C
aku wis kadung tresno..
                  D
ra mungkin iso bersatu..
C                      D
mas.. aku wis kadung jeru..

Reff :
 G              C
 ra.. iso.. tak tompo..
 D                   G
  roso sayangmu ning aku..
 G             C
 mas.. aku.. kadung tresno..
 D                G
  tulung kowe ojo lu..ngo..

 C        D        Bm       Em
 sepurane aku.. memberi harapan palsu..
   Am              D            G
 gawe nyaman masio aku wis sesandingan..

 G              C
 ra.. iso.. tak tom..po..
 D                   G
  roso sayangmu ning aku..
 G             C
 mas.. aku.. kadung tresno..
 D                G
  tulung kowe ojo lu..ngo..

 C        D        Bm       Em
 sepurane aku.. memberi harapan palsu..
   Am              D            G
 gawe nyaman masio aku wis sesandingan..

Outro :
  C              D             G
 awak dewek ra bakal iso.. bebarengan..

Chord Makjenggirat ft. Damara De - Harapan Palsu


Lihat semua :
  • Chord Damara De
  • Chord Makjenggirat
  •