Kunci Gitar AKD Band feat. Aftershine - Akhire Pisahan

Transpose:
Intro : F G Em Am
        Bb..G..

  C
titip kembang iki
       Em
dinggo wong sing tak tresnani
    F          Fm      C
dijogo lan ojo nganti ilang..

      C
masio ra sesandingan
      Em
neng ati tetep sayang
        F         Fm       C
neng mburimu, aku wes berjuang..

  Em
nanging ngopo kabeh iki
   Am
ra ono artine
  Em
kowe milih nenggal tresno
  Am
tulus sing tak jogo
         Dm
kembange wes layu
        G
koyo janjimu neng aku..

Reff :
     F         G
 tresnoku wes ilang
       Em       Am
 kabur koyo layangan
   Dm            E
 kowe sing tak sayang
        Am
 akhire pisahan..
 F           G
  tak cubo nglalekne
 Em        A            Dm
  kenangan sing nggawe aku loro
          G
 ikhlas kowe lungo..
           (F)
 aku ora popo..

Musik : F G Em Am
             haaaa..
        Bb..G..
        aa aaa.. huuu..

  C
titip kembang iki
       Em
dinggo wong sing tak tresnani
    F          Fm      C
dijogo lan ojo nganti ilang..

      C
masio ra sesandingan
      Em
neng ati tetep sayang
        F         Fm       C
neng mburimu, aku wes berjuang..

  Em
nanging ngopo kabeh iki
   Am
ra ono artine
  Em
kowe milih nenggal tresno
  Am
tulus sing tak jogo
         Dm
kembange wes layu
        G
koyo janjimu neng aku..

Reff :
     F         G
 tresnoku wes ilang
       Em       Am
 kabur koyo layangan
   Dm            E
 kowe sing tak sayang
        Am      G
 akhire pisahan..
 F           G
  tak cubo nglalekke
 Em        A            Dm
  kenangan sing nggawe aku loro
          G
 ikhlas kowe lungo..

     F         G
 tresnoku wes ilang
       Em       Am
 kabur koyo layangan
   Dm            E
 kowe sing tak sayang
        Am      G
 akhire pisahan..
 F           G
  tak cubo nglalekne
 Em        A            Dm
  kenangan sing nggawe aku loro
          G
 ikhlas kowe lungo.. 
           F    Em    A 
 aku ora popo.. ha aa aa.. aa..
         Dm          G   
 a..ku lilo.. dadio wong liyo
          C
 neng uripku..
 
   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C D Bm Em
        F..D..

  G
titip kembang iki
       Bm
dinggo wong sing tak tresnani
    C          Cm      G
dijogo lan ojo nganti ilang..

      G
masio ra sesandingan
      Bm
neng ati tetep sayang
        C         Cm       G
neng mburimu, aku wes berjuang..

  Bm
nanging ngopo kabeh iki
   Em
ra ono artine
  Bm
kowe milih nenggal tresno
  Em
tulus sing tak jogo
         Am
kembange wes layu
        D
koyo janjimu neng aku..

Reff :
     C         D
 tresnoku wes ilang
       Bm       Em
 kabur koyo layangan
   Am            B
 kowe sing tak sayang
        Em
 akhire pisahan..
 C           D
  tak cubo nglalekne
 Bm        E            Am
  kenangan sing nggawe aku loro
          D
 ikhlas kowe lungo..
           (C)
 aku ora popo..

Musik : C D Bm Em
             haaaa..
        F..D..
        aa aaa.. huuu..

  G
titip kembang iki
       Bm
dinggo wong sing tak tresnani
    C          Cm      G
dijogo lan ojo nganti ilang..

      G
masio ra sesandingan
      Bm
neng ati tetep sayang
        C         Cm       G
neng mburimu, aku wes berjuang..

  Bm
nanging ngopo kabeh iki
   Em
ra ono artine
  Bm
kowe milih nenggal tresno
  Em
tulus sing tak jogo
         Am
kembange wes layu
        D
koyo janjimu neng aku..

Reff :
     C         D
 tresnoku wes ilang
       Bm       Em
 kabur koyo layangan
   Am            B
 kowe sing tak sayang
        Em      D
 akhire pisahan..
 C           D
  tak cubo nglalekke
 Bm        E            Am
  kenangan sing nggawe aku loro
          D
 ikhlas kowe lungo..

     C         D
 tresnoku wes ilang
       Bm       Em
 kabur koyo layangan
   Am            B
 kowe sing tak sayang
        Em      D
 akhire pisahan..
 C           D
  tak cubo nglalekne
 Bm        E            Am
  kenangan sing nggawe aku loro
          D
 ikhlas kowe lungo.. 
           C    Bm    E 
 aku ora popo.. ha aa aa.. aa..
         Am          D   
 a..ku lilo.. dadio wong liyo
          G
 neng uripku..

Chord AKD Band feat. Aftershine - Akhire Pisahan


Lihat semua :
  • Chord Aftershine
  • Chord AKD Band
  •