Kunci Gitar Gacobrush feat. Hasan Aftershine - Sebatas Khayalan

Transpose:
Intro : Dm G Em Am
        F G C..

   C           Em        F
pancen aku ngerti kowe seneng aku..
   G           G7           C
pancen aku ngerti tresnamu ning awakku..
  F                        Em      Am
tapi sing ra biso ndelikne loro atiku
  Dm                 G          C  Fm G
hubunganmu karo deweke.. kekasihmu..

    C          Em            F
tresnamu nggo aku ikhlas lan tulus..
   G                         C
wektu bendinane mung nyawang kowe..
  F                      Em          Am
sebatas khayalan nduweni sing sak utuhe..
  Dm                     G
wayah wengi endahing ngimpi..
          C    Gm C
bareng sliramu..

Reff :
         F       Fm       C       Am
 njoboku rapopo.. njeroku nelongso..
          Dm         G         C
 wes suwe sabar kowe ora rumongso..
          F        Fm         C     Am
 opo nggo dolanan.. tresno ra tenanan..
         Dm      G       C
 jare janji kowe bakal pisahan..

Musik : F..C..Dm G C..
        F G Em Am F G C..

    C          Em        F
tresnamu nggo aku ikhlas lan tulus..
   G                         C
wektu bendinane mung nyawang kowe..
  F                      Em          Am
sebatas khayalan nduweni sing sak utuhe..
  Dm                     G
wayah wengi endahing ngimpi..
          C      Gm  C
bareng sliramu.. hoo..

Reff :
         F       Fm       C       Am
 njoboku rapopo.. njeroku nelongso..
          Dm         G         C
 wes suwe sabar kowe ora rumongso..
          F        Fm         C     Am
 opo nggo dolanan.. tresno ra tenanan..
         Dm      G         C
 jare janji kowe bakal pisahan..

         F       Fm       C      Am
 njoboku rapopo.. njeroku nelongso..
          Dm         G         C
 wes suwe sabar kowe ora rumongso..
          F        Fm         C    Am
 opo nggo dolanan.. tresno ra tenanan..
         Dm      G       C    Am
 jare janji kowe bakal pisahan..
      Dm         G         C
 jare janji kowe bakal pisahan..
         Dm     G            C
 jare janji.. kowe.. bakal pisahan..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Am D Bm Em
        C D G..

   G           Bm        C
pancen aku ngerti kowe seneng aku..
   D           D7           G
pancen aku ngerti tresnamu ning awakku..
  C                        Bm      Em
tapi sing ra biso ndelikne loro atiku
  Am                 D          G  Cm D
hubunganmu karo deweke.. kekasihmu..

    G          Bm            C
tresnamu nggo aku ikhlas lan tulus..
   D                         G
wektu bendinane mung nyawang kowe..
  C                      Bm          Em
sebatas khayalan nduweni sing sak utuhe..
  Am                     D
wayah wengi endahing ngimpi..
          G    Dm G
bareng sliramu..

Reff :
         C       Cm       G       Em
 njoboku rapopo.. njeroku nelongso..
          Am         D         G
 wes suwe sabar kowe ora rumongso..
          C        Cm         G     Em
 opo nggo dolanan.. tresno ra tenanan..
         Am      D       G
 jare janji kowe bakal pisahan..

Musik : C..G..Am D G..
        C D Bm Em C D G..

    G          Bm        C
tresnamu nggo aku ikhlas lan tulus..
   D                         G
wektu bendinane mung nyawang kowe..
  C                      Bm          Em
sebatas khayalan nduweni sing sak utuhe..
  Am                     D
wayah wengi endahing ngimpi..
          G      Dm G
bareng sliramu.. hoo..

Reff :
         C       Cm       G       Em
 njoboku rapopo.. njeroku nelongso..
          Am         D         G
 wes suwe sabar kowe ora rumongso..
          C        Cm         G     Em
 opo nggo dolanan.. tresno ra tenanan..
         Am      D         G
 jare janji kowe bakal pisahan..

         C       Cm       G      Em
 njoboku rapopo.. njeroku nelongso..
          Am         D         G
 wes suwe sabar kowe ora rumongso..
          C        Cm         G    Em
 opo nggo dolanan.. tresno ra tenanan..
         Am      D       G    Em
 jare janji kowe bakal pisahan..
      Am         D         G
 jare janji kowe bakal pisahan..
         Am     D            G
 jare janji.. kowe.. bakal pisahan..
Facebook
Twitter

Chord Gacobrush feat. Hasan Aftershine - Sebatas Khayalan


Lihat semua :
  • Chord Aftershine
  • Chord Gacobrush
  • Chord Hasan Aftershine
  •