Kunci Gitar Gacobrush - Mlaku Saklawase

Transpose:

Chord Gacobrush - Mlaku Saklawase

Capo fret 2

Intro : C Am Dm G
        E Am Dm..G..

C
ning jero ati iki
   Am
sliramu sing biso..
        Dm
nglerem atiku
       G
nganti tekan saiki..

    C
panggon ati
              Am
wis ono panah tresnamu..
     Dm
usahamu sing gedhe
      G
iso bebarengan..
             C Am F G
mlaku saklawase..

Reff :
   C  Am             Dm  G
 kowe.. sing tak tresnani..
         Em        Am
 ojo nganti mblenjani
           F         G
 kowe sing tak.. arepke..

   C  Am        Dm G
 mugo.. tekan tuwo..
             Em    Am
 tresno sing di..jogo
            F
 ngantos Gusti mendhet
       G       (C)
 nyowo kito sedoyo..

Musik : C..F..Dm..G..
        F G C..Dm..G..

C
ning jero ati iki
   Am
sliramu sing biso..
        Dm
nglerem atiku
       G
nganti tekan saiki..

    C
panggon ati
              Am
wis ono panah tresnamu..
     Dm
usahamu sing gedhe
      G
iso bebarengan..
             C Am F G
mlaku saklawase..

Reff :
   C  Am             Dm  G
 kowe.. sing tak tresnani..
         Em        Am
 ojo nganti mblenjani
           F         G
 kowe sing tak.. arepke..

   C  Am        Dm G
 mugo.. tekan tuwo..
             Em    Am
 tresno sing di..jogo
            F
 ngantos Gusti mendhet
       G        C 
 nyowo kito sedoyo..

   C  Am             Dm  G
 kowe.. sing tak tresnani..
         Em        Am
 ojo nganti mblenjani
           F         G
 kowe sing tak.. arepke..

   C  Am        Dm G
 mugo.. tekan tuwo..
             Em    Am
 tresno sing di..jogo
            F
 ngantos Gusti mendhet
       G        C Am F
 nyowo kito sedoyo..
       G        C Am F
 nyowo kito sedoyo..
       G        C
 nyowo kito sedoyo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D Bm Em A
        F# Bm Em..A..

D
ning jero ati iki
   Bm
sliramu sing biso..
        Em
nglerem atiku
       A
nganti tekan saiki..

    D
panggon ati
              Bm
wis ono panah tresnamu..
     Em
usahamu sing gedhe
      A
iso bebarengan..
             D Bm G A
mlaku saklawase..

Reff :
   D  Bm             Em  A
 kowe.. sing tak tresnani..
         F#m       Bm
 ojo nganti mblenjani
           G         A
 kowe sing tak.. arepke..

   D  Bm        Em A
 mugo.. tekan tuwo..
             F#m   Bm
 tresno sing di..jogo
            G
 ngantos Gusti mendhet
       A       (D)
 nyowo kito sedoyo..

Musik : D..G..Em..A..
        G A D..Em..A..

D
ning jero ati iki
   Bm
sliramu sing biso..
        Em
nglerem atiku
       A
nganti tekan saiki..

    D
panggon ati
              Bm
wis ono panah tresnamu..
     Em
usahamu sing gedhe
      A
iso bebarengan..
             D Bm G A
mlaku saklawase..

Reff :
   D  Bm             Em  A
 kowe.. sing tak tresnani..
         F#m       Bm
 ojo nganti mblenjani
           G         A
 kowe sing tak.. arepke..

   D  Bm        Em A
 mugo.. tekan tuwo..
             F#m   Bm
 tresno sing di..jogo
            G
 ngantos Gusti mendhet
       A       (D)
 nyowo kito sedoyo..

   D  Bm             Em  A
 kowe.. sing tak tresnani..
         F#m       Bm
 ojo nganti mblenjani
           G         A
 kowe sing tak.. arepke..

   D  Bm        Em A
 mugo.. tekan tuwo..
             F#m   Bm
 tresno sing di..jogo
            G
 ngantos Gusti mendhet
       A        D Bm G
 nyowo kito sedoyo..
       A        D Bm G
 nyowo kito sedoyo..
       A        D
 nyowo kito sedoyo..

Lihat semua :
  • Chord Gacobrush
  •