Kunci Gitar GMLT - Percuma

Transpose:
Intro : Am..F..G..E..
        Am..F..G..E..
        Am G F G C..

C              Am
percuma.. usahaku koyo ngopo
         F       C       G
yen neng matamu aku ora ono..
       C
ibarat krupuk neng warung makan
         Am
meskipun selalu ada
     F                G
tapi ku bukan yang utama..

Reff :
        Am
 kowe susah njaluk tulung sopo
         F
 kowe mulyo aku mbok lalekno
      G
 usahaku blas ora berarti
        E
 gawe gelo neng njero ati..

        Am
 kowe susah njaluk tulung sopo
         F
 kowe mulyo aku mbok lalekno
      G
 usahaku blas ora berarti
        E                    Am
 gawe gelo neng njero ati.. iki..

Am
 susahe karo aku senenge karo de e
F
 kowe radue ati gawe gelo aku iki
G
 butuh waton nyeraki 
                E
mbasan wes kepenak aku tok tinggal pergi..

Am
 sakit karena menangis
                F
lelah karena mencoba
                                  G
namun aku tetap tersenyum dan bahagia
                                     E
ngono yo ngono, nanging ojo ngono-ngono
                                   Am
titenono sesok ra layat nek kowe mati..

Reff :
        Am
 kowe susah njaluk tulung sopo
         F
 kowe mulyo aku mbok lalekno
      G
 usahaku blas ora berarti
        E
 gawe gelo neng njero ati..

        Am
 kowe susah njaluk tulung sopo
         F
 kowe mulyo aku mbok lalekno
      G
 usahaku blas ora berarti
        E                    Am
 gawe gelo neng njero ati.. iki..

        Am
 kowe susah njaluk tulung sopo
         F
 kowe mulyo aku mbok lalekno
      G
 usahaku blas ora berarti
        E
 gawe gelo neng njero ati..

        Am
 kowe susah njaluk tulung sopo
         F
 kowe mulyo aku mbok lalekno
      G
 usahaku blas ora berarti
        E
 gawe gelo neng njero ati..
      Am
 ati iki..

Outro : Am F G Am

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G#m..E..F#..D#..
        G#m..E..F#..D#..
        G#m F# E F# B..

B              G#m
percuma.. usahaku koyo ngopo
         E       B       F#
yen neng matamu aku ora ono..
       B
ibarat krupuk neng warung makan
         G#m
meskipun selalu ada
     E                F#
tapi ku bukan yang utama..

Reff :
        G#m
 kowe susah njaluk tulung sopo
         E
 kowe mulyo aku mbok lalekno
      F#
 usahaku blas ora berarti
        D#
 gawe gelo neng njero ati..

        G#m
 kowe susah njaluk tulung sopo
         E
 kowe mulyo aku mbok lalekno
      F#
 usahaku blas ora berarti
        D#                   G#m
 gawe gelo neng njero ati.. iki..

G#m
 susahe karo aku senenge karo de e
E
 kowe radue ati gawe gelo aku iki
F#
 butuh waton nyeraki 
                D#
mbasan wes kepenak aku tok tinggal pergi..

G#m
 sakit karena menangis
                E
lelah karena mencoba
                                  F#
namun aku tetap tersenyum dan bahagia
                                     D#
ngono yo ngono, nanging ojo ngono-ngono
                                   G#m
titenono sesok ra layat nek kowe mati..

Reff :
        G#m
 kowe susah njaluk tulung sopo
         E
 kowe mulyo aku mbok lalekno
      F#
 usahaku blas ora berarti
        D#
 gawe gelo neng njero ati..

        G#m
 kowe susah njaluk tulung sopo
         E
 kowe mulyo aku mbok lalekno
      F#
 usahaku blas ora berarti
        D#                   G#m
 gawe gelo neng njero ati.. iki..

        G#m
 kowe susah njaluk tulung sopo
         E
 kowe mulyo aku mbok lalekno
      F#
 usahaku blas ora berarti
        D#
 gawe gelo neng njero ati..

        G#m
 kowe susah njaluk tulung sopo
         E
 kowe mulyo aku mbok lalekno
      F#
 usahaku blas ora berarti
        D#
 gawe gelo neng njero ati..
      G#m
 ati iki..

Outro : G#m E F# G#m

Chord GMLT - Percuma


Lihat semua :
  • Chord GMLT
  •