Kunci Gitar GMLT - Selagi Rareti

Transpose:
Intro : F G Em Am
        F G C..
        F G C-G/B-Am
        F..G..

   C         G/B       Am   G
krungu.. cerito seko uwong
  F         Em
seko kono seko kene
Dm         G
podo ceritane..

 C           G/B       Am    G
opo.. pancen kui bener awakmu
F           Em
yen bener kowe tego
F   G   C
ngapusi aku..

  F          G
batin ku ora reti
 E          Am
opo ngono lakumu
    F              G            C
dinggo aku sing slalu mikir awakmu..

Reff :
        F        G
 selagi aku ra reti
 Em    Am
 kowe aman
        F
 awet tekan kapan
        G         C
 kowe nutupi gorohmu..

           F            G
 kabeh wis tak persembahke
       Em        Am
 opo wae tak lakoni
          F
 dinggo kowe kui
       G            C
 sing isih dolanan atiku..

Musik : F G Em Am
        F G C..
        F G E Am
        F G C..

   C         G/B       Am G
krungu.. cerito seko uwong
  F         Em
seko kono seko kene
Dm         G
podo ceritane..

 C           G/B       Am    G
opo.. pancen kui bener awakmu
F           Em
yen bener kowe tego
F  G    C
ngapusi aku..

  F          G
batin ku ora reti
 E          Am
opo ngono lakumu
    F              G            C
dinggo aku sing slalu mikir awakmu..

Reff :
        F        G
 selagi aku ra reti
 Em    Am
 kowe aman
        F
 awet tekan kapan
        G         C
 kowe nutupi gorohmu..

           F            G
 kabeh wis tak persembahke
       Em        Am
 opo wae tak lakoni
          F
 dinggo kowe kui
       G            C
 sing isih dolanan atiku..

        F        G
 selagi aku ra reti
 Em    Am
 kowe aman
        F
 awet tekan kapan
        G         C
 kowe nutupi gorohmu..

           F            G
 kabeh wis tak persembahke
       Em        Am
 opo wae tak lakoni
          F
 dinggo kowe kui
       G            C
 sing isih dolanan atiku..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : C D Bm Em
        C D G..
        C D G-D/F#-Em
        C..D..

   G         D/F#      Em   D
krungu.. cerito seko uwong
  C         Bm
seko kono seko kene
Am         D
podo ceritane..

 G           D/F#      Em    D
opo.. pancen kui bener awakmu
C           Bm
yen bener kowe tego
C   D   G
ngapusi aku..

  C          D
batin ku ora reti
 B          Em
opo ngono lakumu
    C              D            G
dinggo aku sing slalu mikir awakmu..

Reff :
        C        D
 selagi aku ra reti
 Bm    Em
 kowe aman
        C
 awet tekan kapan
        D         G
 kowe nutupi gorohmu..

           C            D
 kabeh wis tak persembahke
       Bm        Em
 opo wae tak lakoni
          C
 dinggo kowe kui
       D            G
 sing isih dolanan atiku..

Musik : C D Bm Em
        C D G..
        C D B Em
        C D G..

   G         D/F#      Em  D
krungu.. cerito seko uwong
  C         Bm
seko kono seko kene
Am         D
podo ceritane..

 G           D/F#      Em    D
opo.. pancen kui bener awakmu
C           Bm
yen bener kowe tego
C  D    G
ngapusi aku..

  C          D
batin ku ora reti
 B          Em
opo ngono lakumu
    C              D            G
dinggo aku sing slalu mikir awakmu..

Reff :
        C        D
 selagi aku ra reti
 Bm    Em
 kowe aman
        C
 awet tekan kapan
        D         G
 kowe nutupi gorohmu..

           C            D
 kabeh wis tak persembahke
       Bm        Em
 opo wae tak lakoni
          C
 dinggo kowe kui
       D            G
 sing isih dolanan atiku..

        C        D
 selagi aku ra reti
 Bm    Em
 kowe aman
        C
 awet tekan kapan
        D         G
 kowe nutupi gorohmu..

           C            D
 kabeh wis tak persembahke
       Bm        Em
 opo wae tak lakoni
          C
 dinggo kowe kui
       D            G
 sing isih dolanan atiku..
Facebook
Twitter

Chord GMLT - Selagi Rareti


Lihat semua :
  • Chord GMLT
  •