Kunci Gitar GMLT - Malek Bedo

Transpose:
Intro : C G Am G
        F C G..

            C
walah jan kowe
      G         Am
sakploke kenal de'e
  Em       F
kowe udu kowe
          C           Dm  G
koyo sing tak kenal kae..

          C
aku ra ngiro
      G       Am
kok kowe iso bedo
Em           F
opo ra rumongso
       C          Dm  G
yen sambat karo sopo..

   F
saiki aku ngerti
     Em
kowe wes ra peduli
       F
kowe luwih milih de'e
         G
timbang aku sing slalu
ono nggo kowe..

Reff :
      C              G
 a..repo kowe uwes lali
     Am               Em
 aku iseh tetep ngenteni
       F
 kapan awakmu bali
           C
 teko ning atiku iki
     G
 aku kangen kowe sing wingi..

         C              G
 sak..ploke kowe ono dekne
      Am            Em
 kowe iki wes udu kowe
     F
 aku wes tok lalekne
     C
 aku tok tinggal dewe
   Dm         G   C
 kowe malek bedo..

Interlude : C G Am Em
            F C Dm G

            C
walah jan kowe
      G         Am
sakploke kenal de'e
  Em       F
kowe udu kowe
          C           Dm  G
koyo sing tak kenal kae..

          C
aku ra ngiro
      G       Am
kok kowe iso bedo
Em           F
opo ra rumongso
       C          Dm  G
yen sambat karo sopo..

   F
saiki aku ngerti
     Em
kowe wes ra peduli
       F
kowe luwih milih de'e
         G
timbang aku sing slalu
ono nggo kowe..

Reff :
      C              G
 a..repo kowe uwes lali
     Am               Em
 aku iseh tetep ngenteni
       F
 kapan awakmu bali
           C
 teko ning atiku iki
     Dm                  G
 aku kangen kowe sing wingi..

         C              G
 sak..ploke kowe ono dekne
      Am            Em
 kowe iki wes udu kowe
     F
 aku wes tok lalekne
     C
 aku tok tinggal dewe
   Dm         G    A
 kowe malek bedo.. oo..

(Overtune)
      D              A
 a..repo kowe uwes lali
     Bm               F#m
 aku iseh tetep ngenteni
       G
 kapan awakmu bali
           D
 teko ning atiku iki
     Em                 A
 aku kangen kowe sing wingi..

          D             A
 sak..ploke kowe ono dekne
      Bm            F#m
 kowe iki wes udu kowe
     G
 aku wes tok lalekne
     D
 aku tok tinggal dewe
   Em         A  D
 kowe malek bedo oo...

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G# D# Fm D# 
        C# G# D#..

            G#
walah jan kowe
      D#          Fm
sakploke kenal de'e
  Cm       C#
kowe udu kowe
          G#          A#m D#
koyo sing tak kenal kae..

          G#
aku ra ngiro
      D#       Fm
kok kowe iso bedo 
Cm           C#
opo ra rumongso
       G#         A#m D#
yen sambat karo sopo..

   C#
saiki aku ngerti
     Cm
kowe wes ra peduli
       C#
kowe luwih milih de'e
         D#
timbang aku sing slalu 
ono nggo kowe.. 

Reff :
      G#             D# 
 a..repo kowe uwes lali
     Fm               Cm
 aku iseh tetep ngenteni
       C#
 kapan awakmu bali 
           G#
 teko ning atiku iki
     D#
 aku kangen kowe sing wingi..

         G#             D# 
 sak..ploke kowe ono dekne
      Fm            Cm
 kowe iki wes udu kowe
     C#
 aku wes tok lalekne
     G#
 aku tok tinggal dewe
   A#m        D#  G#
 kowe malek bedo..

Musik : G# D# Fm Cm
        C# G# A#m D#

            G#
walah jan kowe
      D#          Fm
sakploke kenal de'e
  Cm       C#
kowe udu kowe
          G#          A#m D#
koyo sing tak kenal kae..

          G#
aku ra ngiro
      D#       Fm
kok kowe iso bedo 
Cm           C#
opo ra rumongso
       G#         A#m D#
yen sambat karo sopo..

   C#
saiki aku ngerti
     Cm
kowe wes ra peduli
       C#
kowe luwih milih de'e
         D#
timbang aku sing slalu 
ono nggo kowe.. 

Reff :
      G#             D# 
 a..repo kowe uwes lali
     Fm               Cm
 aku iseh tetep ngenteni
       C#
 kapan awakmu bali 
           G#
 teko ning atiku iki
     A#m                 D#
 aku kangen kowe sing wingi..

         G#             D# 
 sak..ploke kowe ono dekne
      Fm            Cm
 kowe iki wes udu kowe
     C#
 aku wes tok lalekne
     G#
 aku tok tinggal dewe
   A#m        D#   F
 kowe malek bedo.. oo..

(Overtune)
      A#             F
 a..repo kowe uwes lali
     Gm               Dm
 aku iseh tetep ngenteni
       D#
 kapan awakmu bali 
           A#
 teko ning atiku iki
     Cm                 F
 aku kangen kowe sing wingi..

          A#            F
 sak..ploke kowe ono dekne
      Gm            Dm
 kowe iki wes udu kowe
     D#
 aku wes tok lalekne
     A#
 aku tok tinggal dewe
   Cm         F  A#
 kowe malek bedo oo...
Facebook
Twitter

Chord GMLT - Malek Bedo


Lihat semua :
  • Chord GMLT
  •