Kunci Gitar GMLT - Sesisih Moto

Transpose:
Intro : C F G Em A 
        Dm G C..

 C         G/B      Am G
aku sadar aku iki sopo..
  F          Em       G
durung iso wenehi opo-opo..
  Em         E          Am -A
nanging koe uwis nuntut opo-opo..
    Dm                   G
aku ra ikhlas yen koe saiki lungo
                 C
mergo ono wong liyo..

Int. F G Em Am
     Dm G C..
     F G Em Am
     Dm..G..

F                  G           C
wis nyobo mending aku nyadar wae..
F             G            C
lalekne kabeh impenku karo koe..

Reff :
     F                       G
 aku wis nyobo wenehke kabeh tresnaku..
   Em          E        Am
 nanging aku kalah karo pilihanmu..
     Dm                  G
 aku wis berjuang.. tapi akhir e
            C
 aku sing loro..

       F                        G
 tresnaku kabeh mung dinggo slirahmu..
 Em            E              Am
 wis tak nehke kabeh sing tok karepne
       Dm                   G
 wis kabeh tak nehke.. tapi tetep
            C
 aku sing loro..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..
        F G G-F-Em Am
        Dm..G..

F                  G           C
wis nyobo mending aku nyadar wae..
F             G            C
lalekne kabeh impenku karo koe..

Reff :
     F                       G
 aku wis nyobo wenehke kabeh tresnaku..
   Em          E        Am
 nanging aku kalah karo pilihanmu..
     Dm                  G
 aku wis berjuang.. tapi akhir e
            C
 aku sing loro..

       F                        G
 tresnaku kabeh mung dinggo slirahmu..
 Em            E              Am
 wis tak nehke kabeh sing tok karepne
       Dm                   G
 wis kabeh tak nehke.. tapi tetep
            C
 aku sing loro..

            F                G
 aku wis nyobo wenehke kabeh tresnaku..
   Em          E        Am
 nanging aku kalah karo pilihanmu..
     Dm                  G
 aku wis berjuang.. tapi akhir e
            C
 aku sing loro..

       F                        G
 tresnaku kabeh mung dinggo slirahmu..
 Em            E              Am
 wis tak nehke kabeh sing tok karepne
       Dm                   G
 wis kabeh tak nehke.. tapi tetep
            C  Am
 aku sing loro..
       F                    G
 wis kabeh tak nehke.. tapi tetep
            C
 aku sing loro..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G C D Bm E 
        Am D G..

 G         D/F#     Em  D
aku sadar aku iki sopo..
  C          Bm       D
durung iso wenehi opo-opo..
  Bm         B          Em -E
nanging koe uwis nuntut opo-opo..
    Am                   D
aku ra ikhlas yen koe saiki lungo
                 G
mergo ono wong liyo..

Int. C D Bm Em
     Am D G..
     C D Bm Em
     Am..D..

C                  D           G
wis nyobo mending aku nyadar wae..
C             D            G
lalekne kabeh impenku karo koe..

Reff :
     C                       D
 aku wis nyobo wenehke kabeh tresnaku..
   Bm          B        Em
 nanging aku kalah karo pilihanmu..
     Am                  D
 aku wis berjuang.. tapi akhir e
            G
 aku sing loro..

       C                        D
 tresnaku kabeh mung dinggo slirahmu..
 Bm            B              Em
 wis tak nehke kabeh sing tok karepne
       Am                   D
 wis kabeh tak nehke.. tapi tetep
            G
 aku sing loro..

Musik : C D Bm Em
        Am D G..
        C D D-C-Bm Em
        Am..D..

C                  D           G
wis nyobo mending aku nyadar wae..
C             D            G
lalekne kabeh impenku karo koe..

Reff :
     C                       D
 aku wis nyobo wenehke kabeh tresnaku..
   Bm          B        Em
 nanging aku kalah karo pilihanmu..
     Am                  D
 aku wis berjuang.. tapi akhir e
            G
 aku sing loro..

       C                        D
 tresnaku kabeh mung dinggo slirahmu..
 Bm            B              Em
 wis tak nehke kabeh sing tok karepne
       Am                   D
 wis kabeh tak nehke.. tapi tetep
            G
 aku sing loro..

            C                D
 aku wis nyobo wenehke kabeh tresnaku..
   Bm          B        Em
 nanging aku kalah karo pilihanmu..
     Am                  D
 aku wis berjuang.. tapi akhir e
            G
 aku sing loro..

       C                        D
 tresnaku kabeh mung dinggo slirahmu..
 Bm            B              Em
 wis tak nehke kabeh sing tok karepne
       Am                   D
 wis kabeh tak nehke.. tapi tetep
            G  Em
 aku sing loro..
       C                    D
 wis kabeh tak nehke.. tapi tetep
            G
 aku sing loro..

Chord GMLT - Sesisih Moto


Lihat semua :
  • Chord GMLT
  •