Kunci Gitar Aftershine Ft. Damara De - Ora Iso Lali

Transpose:
Intro : G C Am D….

G
lintang ing wengi..
              C
ngelingke ati iki..
                 Am
kowe sing paling tak tresnani..
  D                 G          D
tapi.. sayangku ora mbok hargai..

G
senajan loro..
            C
ati iki wes nrimo..
                 Am
mergo aku sing kudu rumongso..
 D                  G
aku.. ora mbok karepno..

      C                 D
yen sayang.. kowe aku salah..
         G
cobo tak lalekne
                   Em
sesandinganku ro koe..
  Am                      D
lungo.. pancen wis kudu lungo..

Reff :
         G                  C
 Gusti kulo.. nyuwun paringono..
        D                   G
 ati jembar.. jembar ko segoro..
           Em               Am
 mergo tresno.. marai sengsoro..
        D                    G
 ati ikhlas kudu nrimo lan legowo..

Musik : C D    Bm Em
           hoo aaa..
                C G Cm D..
        oowo aaaaa..

G
senajan loro..
            C
ati iki wes nrimo..
                 Am
mergo aku sing kudu rumongso..
 D                  G
aku.. ora mbok karepno..

      C                 D
yen sayang.. kowe aku salah..
         G
cobo tak lalekne
                   Em
sesandinganku ro koe..
  Am                      D
lungo.. pancen wis kudu lungo..

Reff :
         G                  C
 Gusti kulo.. nyuwun paringono..
        D                   G
 ati jembar.. jembar ko segoro..
           Em               Am
 mergo tresno.. marai sengsoro..
        D                    G
 ati ikhlas kudu nrimo lan legowo..

             C
kabeh cen raiso dilalekke..
D                   G            E
 tapi carane mung siji.. ngikhlaske..
                 Am
mugo ndang cepet oleh gantine..
         D                    G    D
mergo takdir jodo wes ono garise.. hoo..

Reff :
         G                  C
 Gusti kulo.. nyuwun paringono..
        D                   G
 ati jembar.. jembar ko segoro..
           Em               Am
 mergo tresno.. marai sengsoro..
        D                    G
 ati ikhlas kudu nrimo lan legowo..
          Em               Am
 mergo tresno.. marai sengsoro..
        D                    G
 ati ikhlas kudu nrimo lan legowo..

Chord Aftershine Ft. Damara De - Ora Iso Lali


Lihat semua :
  • Chord Aftershine
  • Chord Damara De
  •