Kunci Gitar Sabar Sayang - Aftershine feat. Dra. Hj. Sri Muslimatun, M.Kes

Transpose:
Intro : F G Em Am A..
        Dm G C

      C                G
ojo koe seneng nyepelekke
       G                     C
karo wabah sing lagi nggegerake
      C      C7
Covid-19 jenenge
        F
ngeri tenan tularane
     G                        C
ora usah ngeyel wes neng omah wae..

Int. F G C

      C                    G
sing ayem tenang rasah sumelang
           G                         C
tetep waspodo jaga jarak nang keramaian
       C              C7
cuci tangan nganggo sabun
           F
nganggo masker yen lelungan
         G                       C  C7
bareng-bareng putus rantai penularan..

Reff :
       F               G
 aku koe.. lan sak kabehane
          C           G         Am
 tetap di rumah rasah golek masalah
   A      Dm               G
 taati aturan sabar le lelungan
                (C) 
 supayane tetep aman..

(Spoke)
C
 saudara-saudaraku yang saya cintai
    F
dan saya banggakan sampai saat ini
                          G
kita masih perang melawan COVID-19
                     Em
yok.. kita bersama-sama melawan dengan GERMAS
A
 tetap semangat kita pasti menang..

Int. Dm G C

      C                G
ojo lali.. karo ngibadahe
        G                        C
nyenyuwuno.. marang sing Maha Kuasa
           C          C7
ben gek rampung pacobane
           F
mugo ndang ilang viruse
          G                   C  C7
men kabeh tentrem koyo bendinane..

Reff :
       F               G
 aku koe.. lan sak kabehane
          C           G         Am
 tetap di rumah rasah golek masalah
   A      Dm               G
 taati aturan sabar le lelungan
                 C  C7
 supayane tetep aman..

         F                     G
 yo pesenku.. sing mudik sabar ndisik
        C         G          Am
 sementara kangenane lewat doa
     A         Dm
 iki mergo kahanan
                   G
 durung iso sesandingan
            C
 sing sabar sayang..

     A         F
 iki mergo kahanan
                   G
 durung iso sesandingan
            C
 sing sabar sayang..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C D Bm Em E..
        Am D G

      G                D
ojo koe seneng nyepelekke
       D                     G
karo wabah sing lagi nggegerake
      G      G7
Covid-19 jenenge
        C
ngeri tenan tularane
     D                          G
ora usah ngeyel wes neng ngomah wae..

Int. C D G

      G                    D
sing ayem tenang rasah sumelang
           D                         G
tetep waspodo jaga jarak nang keramaian
       G              G7
cuci tangan nganggo sabun
           C
nganggo masker yen lelungan
         D                       G  G7
bareng-bareng putus rantai penularan..

Reff :
       C               D
 aku koe.. lan sak kabehane
          G           D/F#      Em
 tetap di rumah rasah golek masalah
   E      Am               D
 taati aturan sabar le lelungan
                (G)
 supayane tetep aman..

(Spoke)
G
 saudara-saudaraku yang saya cintai
    C
dan saya banggakan sampai saat ini
                          D
kita masih perang melawan COVID-19
                     Bm
yok.. kita bersama-sama melawan dengan GERMAS
E                                
 tetap semangat kita pasti menang..

Int. Am D G

      G                D
ojo lali.. karo ngibadahe
        D                        G
nyenyuwuno.. marang sing Maha Kuasa
           G          G7
ben gek rampung pacobane
           C
mugo ndang ilang viruse
          D                   G  G7
men kabeh tentrem koyo bendinane..

Reff :
       C               D
 aku koe.. lan sak kabehane
          G           D/F#      Em
 tetap di rumah rasah golek masalah
   E      Am               D
 taati aturan sabar le lelungan
                 G  G7
 supayane tetep aman..

         C                     D
 yo pesenku.. sing mudik sabar ndisik
        G         D/F#       Em
 sementara kangenane lewat doa
     E         Am
 iki mergo kahanan
                   D
 durung iso sesandingan
            G
 sing sabar sayang..

     E         C
 iki mergo kahanan
                   D
 durung iso sesandingan
            G
 sing sabar sayang..

Chord Sabar Sayang - Aftershine feat. Dra. Hj. Sri Muslimatun, M.Kes


Lihat semua :
  • Chord Aftershine
  •