Kunci Gitar Aftershine - Tekan Semene

Transpose:
Intro : G D/F# Em D
        C Cm D

G                    C
 kowe sing tau nglarani
          Em               D
ninggal tatu.. ning njero ati..
C               G
 wes semene gedene
          Am                 D
perjuanganku.. kowe ra ngerteni..

G                   C
 tibo tangi tak lakoni
             Em             D
nggo ngupayakne.. kebahagianmu..
C                   G
 opo wae sing tak duwe
         D
tak wenehke..

    C
aku sing berjuang
    G
aku sing kelaran
    C
aku sing tenanan
               D
tego mbok nggo dola..nan..

Reff :
       G      D/F#
 tekan semene..
         Em    D
 critoku ro kowe
   C            G
 kudu tak ikhlaske
        Am       D
 pancen iki takdire..

       G      D/F#
 wes cukup wae..
           Em     D
 ra sah di te..ruske..
  C           G
 ati wes ra kuat
   C             G
 bingung arep sambat
    C          G
 pancen kudu lungo aku
     Am      D         (C)
 wes kesel.. mbok sio-sio..

Musik : C             Bm  
        (mbok sio-sio) hoo
                    Am
        (mbok sio-sio)
                    B..    
        (mbok sio-sio)
         G  D  Em  D

G                   C
 tibo tangi tak lakoni
             Em             D
nggo ngupayakne.. kebahagianmu..
C                   G
 opo wae sing tak duwe
         D
tak wenehke..

    C
aku sing berjuang
    G
aku sing kelaran
    C
aku sing tenanan
               D
tego mbok nggo dola..nan..

Reff :
       G      D/F#
 tekan semene..
         Em    D
 critoku ro kowe
   C            G
 kudu tak ikhlaske
        Am       D
 pancen iki takdire..

       G      D/F#
 wes cukup wae..
           Em     D
 ra sah di te..ruske..
  C           G
 ati wes ra kuat
   C             G
 bingung arep sambat
    C          G
 pancen kudu lungo aku
     Am      D          G  E
 wes kesel.. mbok sio-sio..

[Overtune]
       A    E/G#
 tekan semene..
         F#m    E
 critoku ro kowe
   D            A
 kudu tak ikhlaske
        Bm       E
 pancen iki takdire..

       A      E/G#
 wes cukup wae..
           F#m    E
 ra sah di te..ruske
  D           A
 ati wes ra kuat
   D             A
 bingung arep sambat
    D          A
 pancen kudu lungo aku
     Bm    E          D
 wes kesel mbok sio-sio..
  Dm                   A
 aa aa.. mbok siak-siakno..

Outro : A

Chord Aftershine - Tekan Semene


Lihat semua :
  • Chord Aftershine
  •