Kunci Gitar Ajur Mumur - Prada Sandika feat. Damara De

Transpose:
Intro : G C G Am D

G             C        G
cobo rungokno.. atiku iki..
G             C           G
cobo sawangen.. mripatku iki..
Bm               C
 aku wes nyobo kuat..
Bm            C  D
 nyawang sliramu..

  G              C
kowe.. tego mblenjani..
    G               C
tresno.. sing tak patri..
Bm     C   Bm        C  D
 aku loro.. kowe ra ono..

Reff :
        C     D    G
 ajur mumur.. a..tiku..
               C
 ambyar ra karuan..
 D             G
 mbok nggo dolanan..

               C
 Gusti kulo nyuwun..
 D        Bm       Em 
 sing gemati.. hoo oo..
 C      D      G
 siji tekane mati..

Musik : C D Bm Em -D
        C D..C -D

  G              C
kowe.. tego mblenjani..
    G               C
tresno.. sing tak patri..
Bm     C   Bm        C  D
 aku loro.. kowe ra ono..

Reff :
        C     D    G
 ajur mumur.. a..tiku..
               C
 ambyar ra karuan..
 D             G
 mbok nggo dolanan..

               C
 Gusti kulo nyuwun..
 D        Bm       Em 
 sing gemati.. hoo oo..
 C      D      G
 siji tekane mati..

        C     D    G
 ajur mumur.. a..tiku..
               C
 ambyar ra karuan..
 D             G
 mbok nggo dolanan..

               C
 Gusti kulo nyuwun..
 D        Bm       Em 
 sing gemati.. hoo oo..
 C      D      G
 siji tekane mati..
 C      D      G
 siji tekane mati..

Chord Ajur Mumur - Prada Sandika feat. Damara De


Lihat semua :
  • Chord Damara De
  • Chord Prada Sandika
  •