Kunci Gitar Happy Asmara - Lungamu Salahku

Transpose:
Cipt. Cipluk
capo di fret 1

Intro : F  G  C Em Am
        Dm  G  C

  C               G
saben bengi angel mereme
   C
mripat iki..
     F        G
mung kudu kelingan kowe
     C
seng neng kono..
 Am          Em
opo kowe ngerti
     F             C
karo seng tak rasakke
 Dm
urip dewe tanpo
     G
kowe neng..kene..

  C        G
jane ora lilo nanging
     C
kudu tak trimo..
    F           G
yen ngerti kowe neng kono
   C
ro wong liyo..
 Am       Em
aku ora biso
     F       C
ngapusi ati iki
   Dm
ra bakalan aku
      G
iso nglalekke..
                 C
saben yen ngedep kowe..

Reff :
                   F
 yo mung tak dongakno..
             Dm
 mugo mugo kowe..
 G            C     Em       Am
 bakal seneng o..no neng.. kono..
           Dm             G
 aku ra mundur.. aku ra kesuh
               C
 ra nduwe opo opo..

                F             Dm
 kudu tak ikhlasno.. mergo lungamu
 G          C     Em     Am
 kabeh kuwi ma..u sa..lahku..
         Dm                G
 aku ra iso.. nggonku nyukupi..
       C
 opo butuhmu..

Musik : F  G  C Em Am
        Dm  G  C

  C        G
jane ora lilo nanging
     C
kudu tak trimo..
    F           G
yen ngerti kowe neng kono
   C
ro wong liyo..
 Am       Em
aku ora biso
     F       C
ngapusi ati iki
   Dm
ra bakalan aku
      G
iso nglalekke..
                 C
saben yen ngedep kowe..

Reff :
                   F
 yo mung tak dongakno..
             Dm
 mugo mugo kowe..
 G            C     Em       Am
 bakal seneng o..no neng.. kono..
           Dm             G
 aku ra mundur.. aku ra kesuh
               C
 ra nduwe opo opo..

                F             Dm
 kudu tak ikhlasno.. mergo lungamu
 G          C     Em     Am
 kabeh kuwi ma..u sa..lahku..
         Dm                G
 aku ra iso.. nggonku nyukupi..
       C
 opo butuhmu..
         Dm                G
 aku ra iso.. nggonku nyukupi..
       C
 opo butuhmu..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F#  G#  C# Fm A#m
        D#m  G#  C#

  C#              G#
saben bengi angel mereme
   C#
mripat iki..
     F#       G#
mung kudu kelingan kowe
     C#
seng neng kono..
 A#m         Fm
opo kowe ngerti
     F#            C#
karo seng tak rasakke
 D#m
urip dewe tanpo 
     G#
kowe neng..kene..

  C#       G#
jane ora lilo nanging
     C#
kudu tak trimo..
    F#          G#
yen ngerti kowe neng kono
   C#
ro wong liyo..
 A#m      Fm
aku ora biso
     F#      C#
ngapusi ati iki
   D#m
ra bakalan aku 
      G#
iso nglalekke..
                 C#
saben yen ngedep kowe..

Reff :
                   F#
 yo mung tak dongakno..
             D#m
 mugo mugo kowe..
 G#           C#    Fm       A#m
 bakal seneng o..no neng.. kono..
           D#m            G#
 aku ra mundur.. aku ra kesuh
               C#
 ra nduwe opo opo..

                F#            D#m
 kudu tak ikhlasno.. mergo lungamu
 G#         C#    Fm     A#m
 kabeh kuwi ma..u sa..lahku..
         D#m               G#
 aku ra iso.. nggonku nyukupi..
       C#
 opo butuhmu..

Musik : F#  G#  C# Fm A#m
        D#m  G#  C#

  C#       G#
jane ora lilo nanging
     C#
kudu tak trimo..
    F#          G#
yen ngerti kowe neng kono
   C#
ro wong liyo..
 A#m      Fm
aku ora biso
     F#      C#
ngapusi ati iki
   D#m
ra bakalan aku 
      G#
iso nglalekke..
                 C#
saben yen ngedep kowe..

Reff :
                   F#
 yo mung tak dongakno..
             D#m
 mugo mugo kowe..
 G#           C#    Fm       A#m
 bakal seneng o..no neng.. kono..
           D#m            G#
 aku ra mundur.. aku ra kesuh
               C#
 ra nduwe opo opo..

                F#            D#m
 kudu tak ikhlasno.. mergo lungamu
 G#         C#    Fm     A#m
 kabeh kuwi ma..u sa..lahku..
         D#m               G#
 aku ra iso.. nggonku nyukupi..
       C#
 opo butuhmu..
         D#m               G#
 aku ra iso.. nggonku nyukupi..
       C#
 opo butuhmu..
Facebook
Twitter

Chord Happy Asmara - Lungamu Salahku


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •