Chord Kunci Gitar Happy Asmara - Golek Liyane

Transpose:

Chord Happy Asmara - Golek Liyane

Capo fret 2

Intro : C Am Dm G
        Em Am G F Fm G

C                  Am
 cubo tak kuat-kuatke
                   Dm
weruh kowe karo dekne
               G
bisoku amung dongakne
                  C
mugo langgeng selawase.. 

C                     F
 lungamu ninggal kenangan
                  G
tekamu ngirim undangan
                    C  C7
medhotke tali katresnan..

                  F
yen pancen kuwi dalane
                  G
tak trimo keputusane
                C
aku tak golek liyane..

Int. Dm G C C7

Reff :
         F
 sak tenane aku sayang
      G
 jero ning atiku iki
   C           C7
 wegah kelangan..

           F
 tak ikhlasne kowe ngilang
     G
 senajan biyen kowe
         C         C7
 wis tau tak sayang..

          F
 tresnoku kok sio-sio
 G                       C        C7
  ninggal tatu nembus jroning dodo
        F
 mugo kowe ora getun
 G                     C
  cekap semanten matur nuwun..

Musik : Dm G Em Am
        Dm G C C7
        Dm G Em Am
        Dm G C G

C                  Am
 cubo tak kuat-kuatke
                   Dm
weruh kowe karo dekne
               G
bisoku amung dongakne
                  C
mugo langgeng selawase..

C                  F
 lungamu ninggal kenangan
                  G
tekamu ngirim undangan
                    C  C7
medhotke tali katresnan..

                  F
yen pancen kuwi dalane
                  G
tak trimo keputusane
                C
aku tak golek liyane..

Int. Dm G C C7

Reff :
         F
 sak tenane aku sayang
      G
 jero ning atiku iki
   C           C7
 wegah kelangan..

           F
 tak ikhlasne kowe ngilang
     G
 senajan biyen kowe
         C         C7
 wis tau tak sayang..

          F
 tresnoku kok sio-sio
 G                       C        C7
  ninggal tatu nembus jroning dodo
        F
 mugo kowe ora getun
 G                     C    C7
  cekap semanten matur nuwun..

         F
 sak tenane aku sayang
      G
 jero ning atiku iki
   C           C7
 wegah kelangan..

           F
 tak ikhlasne kowe ngilang
     G
 senajan biyen kowe
         C         C7
 wis tau tak sayang..

          F
 tresnoku kok sio-sio
 G                       C        C7
  ninggal tatu nembus jroning dodo
        F
 mugo kowe ora getun
 G                     C
  cekap semanten matur nuwun..
  
   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Happy Asmara - Golek Liyane

Intro : D Bm Em A
        F#m Bm A G Gm A

D                  Bm
 cubo tak kuat-kuatke
                   Em
weruh kowe karo dekne
               A
bisoku amung dongakne
                  D
mugo langgeng selawase.. 

D                     G
 lungamu ninggal kenangan
                  A
tekamu ngirim undangan
                    D  D7
medhotke tali katresnan..

                  G
yen pancen kuwi dalane
                  A
tak trimo keputusane
                D
aku tak golek liyane..

Int. Em A D D7

Reff :
         G
 sak tenane aku sayang
      A
 jero ning atiku iki
   D           D7
 wegah kelangan..

           G
 tak ikhlasne kowe ngilang
     A
 senajan biyen kowe
         D         D7
 wis tau tak sayang..

          G
 tresnoku kok sio-sio
 A                       D        D7
  ninggal tatu nembus jroning dodo
        G
 mugo kowe ora getun
 A                     D
  cekap semanten matur nuwun..

Musik : Em A F#m Bm
        Em A D D7
        Em A F#m Bm
        Em A D A

D                  Bm
 cubo tak kuat-kuatke
                   Em
weruh kowe karo dekne
               A
bisoku amung dongakne
                  D
mugo langgeng selawase..

D                  G
 lungamu ninggal kenangan
                  A
tekamu ngirim undangan
                    D  D7
medhotke tali katresnan..

                  G
yen pancen kuwi dalane
                  A
tak trimo keputusane
                D
aku tak golek liyane..

Int. Em A D D7

Reff :
         G
 sak tenane aku sayang
      A
 jero ning atiku iki
   D           D7
 wegah kelangan..

           G
 tak ikhlasne kowe ngilang
     A
 senajan biyen kowe
         D         D7
 wis tau tak sayang..

          G
 tresnoku kok sio-sio
 A                       D        D7
  ninggal tatu nembus jroning dodo
        G
 mugo kowe ora getun
 A                     D    D7
  cekap semanten matur nuwun..

         G
 sak tenane aku sayang
      A
 jero ning atiku iki
   D           D7
 wegah kelangan..

           G
 tak ikhlasne kowe ngilang
     A
 senajan biyen kowe
         D         D7
 wis tau tak sayang..

          G
 tresnoku kok sio-sio
 A                       D        D7
  ninggal tatu nembus jroning dodo
        G
 mugo kowe ora getun
 A                     D
  cekap semanten matur nuwun..
Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara




  • Please FOLLOW and JOIN to get update!

    DMCA.com Protection Status