Kunci Gitar Happy Asmara - Kangen Ati

Transpose:
Intro : Am Em F C
        Dm E Am..

Am    Em    F          C
um..pomo.. isih ono wektu..
Dm         E             Am
aku pengen jujur nang sliramu..
Am    Em        F          C
ra.. ono.. seng iso ngganteni
Dm           E             Am
mung sliramu seng tak kangeni..

 Dm                     Am
adoh panggonmu lan adoh tresnomu..
  F                          E
lawang tresno mung kanggo sliramu..

Reff :
             Dm          G
 ra ono sing biso ngganteni
              C       E   Am
 sliramu sing ning njero ati..
             Dm           E
 roso tresno sing kok uwehno..
              Am     A
 iso ngedemke.. loro..

           Dm         G
 ayem urip ayem tresnoku
             C          E    Am
 naliko sesandhing nang sliramu
          Dm           E
 opo sliramu ra ngrasakno
                 F       E
 kangen ati sing tak roso..

Musik : Am Dm G C Dm E..

 Dm                     Am
adoh panggonmu lan adoh tresnomu..
  F                          E
lawang tresno mung kanggo sliramu..

Reff :
             Dm          G
 ra ono sing biso ngganteni
              C       E   Am
 sliramu sing ning njero ati..
             Dm           E
 roso tresno sing kok uwehno..
              Am     A
 iso ngedemke.. loro..

           Dm         G
 ayem urip ayem tresnoku
             C          E    Am
 naliko sesandhing nang sliramu
          Dm           E
 opo sliramu ra ngrasakno
                 F       E
 kangen ati sing tak roso..

Outro : Am

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Dm Am Bb F
        Gm A Dm..

Dm    Am    Bb         F
um..pomo.. isih ono wektu..
Gm         A             Dm
aku pengen jujur nang sliramu..
Dm    Am        Bb         F
ra.. ono.. seng iso ngganteni
Gm           A             Dm
mung sliramu seng tak kangeni..

 Gm                     Dm
adoh panggonmu lan adoh tresnomu..
  Bb                         A
lawang tresno mung kanggo sliramu..

Reff :
             Gm          C
 ra ono sing biso ngganteni
              F       A   Dm
 sliramu sing ning njero ati..
             Gm           A
 roso tresno sing kok uwehno..
              Dm     D
 iso ngedemke.. loro..

           Gm         C
 ayem urip ayem tresnoku
             F          A    Dm
 naliko sesandhing nang sliramu
          Gm           A
 opo sliramu ra ngrasakno
                 Bb      A
 kangen ati sing tak roso..

Musik : Dm Gm C F Gm A..

 Gm                     Dm
adoh panggonmu lan adoh tresnomu..
  Bb                         A
lawang tresno mung kanggo sliramu..

Reff :
             Gm          C
 ra ono sing biso ngganteni
              F       A   Dm
 sliramu sing ning njero ati..
             Gm           A
 roso tresno sing kok uwehno..
              Dm     D
 iso ngedemke.. loro..

           Gm         C
 ayem urip ayem tresnoku
             F          A    Dm
 naliko sesandhing nang sliramu
          Gm           A
 opo sliramu ra ngrasakno
                 Bb      A
 kangen ati sing tak roso..

Outro : Dm

Chord Happy Asmara - Kangen Ati


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •