Kunci Gitar Happy Asmara - Koncoan Wae (Feat. Raja Panci)

Transpose:
Capo fret 2

Intro : Dm G C G..

   C                    F
Mbiyen.. kowe ngelarani atiku..
F    -Em    Dm
medot tresnoku..
                      G
kowe luwih mileh karo koncoku
           Em
nanging saiki..
                    A
kowe ngajak balikan ro aku
           Dm
nyesel jaremu..
   C          G
mbiyen kowe lungo ninggalne aku..
      C
demi arek kae..

Reff :
                F
 Sorry sorry to say
                    G
 saiki dewe mending kekancan
             Em
 mergo aku loro..
        E             A
 naliko mbiyen pedote asmoro..
              Dm
 kuwi lah rasane..
                     G
 lagi sayang malah ditinggalne
                 F Fm C..
 loro banget rasane..

 C                  F
Ibarate sego uwes dadi bubur..
            Dm
wes kadung ajur lebur
                   G
ora mungkin dewe biso akur
                 Em
mendingan kowe kubur..
                 E      A
kenangan sing mbiyen pernah nyampur..
                   Dm
sampeyan nderek kondur..
              G
kulo mboten purun..
                    C
nyuwun sewu pamit matur nuwun..

Reff :
                F
 Sorry sorry to say
                    G
 saiki dewe mending kekancan
             Em
 mergo aku loro..
        E             A
 naliko mbiyen pedote asmoro..
              Dm
 kuwi lah rasane..
                     G
 lagi sayang malah ditinggalne
                 C
 loro banget rasane.. ho o oo..

                F
 Sorry sorry to say
                 G
 saiki  aku wes urep tenang
                   Em
 wes duwe penggantimu
       E           A
 ora medit ra moto duitan
            Dm
 ora koyo kowe..
                      G
 mbiyen lungo ngaboti bebandan
                F  Fm C
 hatiku dadi korban.. o o o..

Musik : Dm..G..Em E A..
        Dm..G..C..

Reff :
                F
 Sorry sorry to say
                    G
 saiki dewe mending kekancan
             Em
 mergo aku loro..
        E             A
 naliko mbiyen pedote asmoro..
              Dm
 kuwi lah rasane..
                     G
 lagi sayang malah ditinggalne
                 C
 loro banget rasane.. ho o oo..

                F
 Sorry sorry to say
                 G
 saiki  aku wes urep tenang
                   Em
 wes duwe penggantimu
       E           A
 ora medit ra moto duitan
            Dm
 ora koyo kowe..
                      G
 mbiyen lungo ngaboti bebandan
                F  Fm C
 hatiku dadi korban.. hu uu uu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Em A D A..

   D                    G
Mbiyen.. kowe ngelarani atiku..
G    -F#m   Em
medot tresnoku..
                      A
kowe luwih mileh karo koncoku
           F#m
nanging saiki..
                    B
kowe ngajak balikan ro aku
           Em
nyesel jaremu..
   D          A
mbiyen kowe lungo ninggalne aku..
      D
demi arek kae..

Reff :
                G
 Sorry sorry to say
                    A
 saiki dewe mending kekancan
             F#m
 mergo aku loro..
        F#            B
 naliko mbiyen pedote asmoro..
              Em
 kuwi lah rasane..
                     A
 lagi sayang malah ditinggalne
                 G  Gm D..
 loro banget rasane..

 D                  G
Ibarate sego uwes dadi bubur..
            Em
wes kadung ajur lebur
                   A
ora mungkin dewe biso akur
                 F#m
mendingan kowe kubur..
                 F#     B
kenangan sing mbiyen pernah nyampur..
                   Em
sampeyan nderek kondur..
              A
kulo mboten purun..
                    D
nyuwun sewu pamit matur nuwun..

Reff :
                G
 Sorry sorry to say
                    A
 saiki dewe mending kekancan
             F#m
 mergo aku loro..
        F#            B
 naliko mbiyen pedote asmoro..
              Em
 kuwi lah rasane..
                     A
 lagi sayang malah ditinggalne
                 D
 loro banget rasane.. ho o oo..

                G
 Sorry sorry to say
                 A
 saiki  aku wes urep tenang
                   F#m
 wes duwe penggantimu
       F#          B
 ora medit ra moto duitan
            Em
 ora koyo kowe..
                      A
 mbiyen lungo ngaboti bebandan
                G  Gm D
 hatiku dadi korban.. o o o..

Musik : Em..A..F#m F# B..
        Em..A..D..

Reff :
                G
 Sorry sorry to say
                    A
 saiki dewe mending kekancan
             F#m
 mergo aku loro..
        F#            B
 naliko mbiyen pedote asmoro..
              Em
 kuwi lah rasane..
                     A
 lagi sayang malah ditinggalne
                 D
 loro banget rasane.. ho o oo..

                G
 Sorry sorry to say
                 A
 saiki  aku wes urep tenang
                   F#m
 wes duwe penggantimu
       F#          B
 ora medit ra moto duitan
            Em
 ora koyo kowe..
                      A
 mbiyen lungo ngaboti bebandan
                G  Gm D
 hatiku dadi korban.. hu uu uu..

Chord Happy Asmara - Koncoan Wae (Feat. Raja Panci)


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  • Chord Raja Panci
  •