Kunci Gitar Happy Asmara - Cukup Semene

Transpose:
Happy Asmara - Cukup Semene
Capo di fret 4

Intro : C G Am G F Fm..C..G.. C F yen wes bosen karo aku ngomong wae.. G C -G/B ra sah mbolan mbaleni nglarani ati.. Am Dm cukup semene wae.. ra perlu diteruske G C timbang gawe tangis akhire.. C F yen wes wegah karo aku ngomong wae.. G C -G/B ra sah mbolan mbaleni kowe ngapusi.. Am Dm tresno koyo ngene ora perlu dipaksake.. G F G timbang nelongso akhire.. hoo.. Reff : C G aku uwes lilo yen kowe ngeliyo Am Em aku uwes pasrah yen kowe ngajak pisah F C aku ora popo timbang gawe loro.. Dm G mugo Gusti maringi ganti.. (F) luweh seko kowe.. Musik : F G Em Am Dm F G.. C F yen wes bosen karo aku ngomong wae.. G C -G/B ra sah mbolan mbaleni nglarani ati.. Am Dm cukup semene wae.. ra perlu diteruske G C timbang gawe tangis akhire.. C F yen wes wegah karo aku ngomong wae.. G C -G/B ra sah mbolan mbaleni kowe ngapusi.. Am Dm tresno koyo ngene ora perlu dipaksake.. G F G timbang nelongso akhire.. hoo.. Reff : C G aku uwes lilo yen kowe ngeliyo Am Em aku uwes pasrah yen kowe ngajak pisah F C aku ora popo timbang gawe loro.. Dm G mugo Gusti maringi ganti.. C G luweh seko kowe.. C G aku uwes lilo yen kowe ngeliyo Am Em aku uwes pasrah yen kowe ngajak pisah F C aku ora popo timbang gawe loro.. Dm G mugo Gusti maringi ganti.. C A luweh seko kowe.. Dm G mugo Gusti maringi ganti.. C luweh seko.. kowe.. [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : E B C#m B A Am..E..B.. E A yen wes bosen karo aku ngomong wae.. B E -B/D# ra sah mbolan mbaleni nglarani ati.. C#m F#m cukup semene wae.. ra perlu diteruske B E timbang gawe tangis akhire.. E A yen wes wegah karo aku ngomong wae.. B E -B/D# ra sah mbolan mbaleni kowe ngapusi.. C#m F#m tresno koyo ngene ora perlu dipaksake.. B A B timbang nelongso akhire.. hoo.. Reff : E B aku uwes lilo yen kowe ngeliyo C#m G#m aku uwes pasrah yen kowe ngajak pisah A E aku ora popo timbang gawe loro.. F#m B mugo Gusti maringi ganti.. (A) luweh seko kowe.. Musik : A B G#m C#m F#m A B.. E A yen wes bosen karo aku ngomong wae.. B E -B/D# ra sah mbolan mbaleni nglarani ati.. C#m F#m cukup semene wae.. ra perlu diteruske B E timbang gawe tangis akhire.. E A yen wes wegah karo aku ngomong wae.. B E -B/D# ra sah mbolan mbaleni kowe ngapusi.. C#m F#m tresno koyo ngene ora perlu dipaksake.. B A B timbang nelongso akhire.. hoo.. Reff : E B aku uwes lilo yen kowe ngeliyo C#m G#m aku uwes pasrah yen kowe ngajak pisah A E aku ora popo timbang gawe loro.. F#m B mugo Gusti maringi ganti.. E B luweh seko kowe.. E B aku uwes lilo yen kowe ngeliyo C#m G#m aku uwes pasrah yen kowe ngajak pisah A E aku ora popo timbang gawe loro.. F#m B mugo Gusti maringi ganti.. E C# luweh seko kowe.. F#m B mugo Gusti maringi ganti.. E luweh seko.. kowe..

Chord Happy Asmara - Cukup Semene


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •