Kunci Gitar Happy Asmara - Kebacut Loro

Transpose:
Capo fret 2

Intro : F..C Am Dm G C.
        F..C Am Dm G C..G..

           C       F         C
wis ping piro kowe ngelarani atiku..
           C       Am          G
wis ping piro kowe nyidrani janjimu..
    F                     C
aku sing tresno tulusing ati..
  Am      Dm       G    G
nanging tego menghianati..

     C       F           C
saikine kowe njaluk ngapuro..
        C                   G
nanging atiku wis kebacut loro..
    F                     C
rasane ora pingin tak baleni..
    Am          Dm
ngrasakake sing kepindo
  G          C
loro jroning ati..

Int. Dm G C..

Reff :
     F                   C   Am
 bebasan sego wis dadi jenang..
     Dm        G          C
 kebacut loro atiku saben kelingan..
      F                      C   Am
 kowe siji-sijine sing tak sayang..
           Dm        G      C
 nanging saiki ra nduwe kasetiaan..

Musik : C F C..C..G..
        F..C Am Dm G C..

      C          F      C
wis cukup mung semene wae..
      C                   G
kisah cinta antara aku ro kowe..
    F                  C
ora perlu diterus-teruske..
   Am           Dm            G    C
timbang kesuwen loro sing tak rasakke..

Reff :
     F                   C   Am
 bebasan sego wis dadi jenang..
     Dm        G          C
 kebacut loro atiku saben kelingan..
      F                      C   Am
 kowe siji-sijine sing tak sayang..
           Dm        G      C
 nanging saiki ra nduwe kasetiaan..

Int. Dm G C..

     F                   C   Am
 bebasan sego wis dadi jenang..
     Dm        G          C
 kebacut loro atiku saben kelingan..
      F                      C   Am
 kowe siji-sijine sing tak sayang..
           Dm        G      C
 nanging saiki ra nduwe kasetiaan..
           Dm        G      C
 nanging saiki ra nduwe kasetiaan..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G..D Bm Em A D..
        G..D Bm Em A D..A..

           D       G         D
wis ping piro kowe ngelarani atiku..
           D       Bm          A
wis ping piro kowe nyidrani janjimu..
    G                     D
aku sing tresno tulusing ati..
  Bm      Em       A    A
nanging tego menghianati..

     D       G           D
saikine kowe njaluk ngapuro..
        D                   A
nanging atiku wis kebacut loro..
    G                     D
rasane ora pingin tak baleni..
    Bm          Em
ngrasakake sing kepindo
  A          D
loro jroning ati..

Int. Em A D..

Reff :
     G                   D   Bm
 bebasan sego wis dadi jenang..
     Em        A          D
 kebacut loro atiku saben kelingan..
      G                      D   Bm
 kowe siji-sijine sing tak sayang..
           Em        A      D
 nanging saiki ra nduwe kasetiaan..

Musik : D G D..D..A..
        G..D Bm Em A D..

      D          G      D
wis cukup mung semene wae..
      D                   A
kisah cinta antara aku ro kowe..
    G                  D
ora perlu diterus-teruske..
   Bm           Em            A    D
timbang kesuwen loro sing tak rasakke..

Reff :
     G                   D   Bm
 bebasan sego wis dadi jenang..
     Em        A          D
 kebacut loro atiku saben kelingan..
      G                      D   Bm
 kowe siji-sijine sing tak sayang..
           Em        A      D
 nanging saiki ra nduwe kasetiaan..

Int. Em A D..

     G                   D   Bm
 bebasan sego wis dadi jenang..
     Em        A          D
 kebacut loro atiku saben kelingan..
      G                      D   Bm
 kowe siji-sijine sing tak sayang..
           Em        A      D
 nanging saiki ra nduwe kasetiaan..
           Em        A      D
 nanging saiki ra nduwe kasetiaan..

Chord Happy Asmara - Kebacut Loro


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •