Kunci Gitar Happy Asmara - Dalan Liyane (Hendra Kumbara)

Transpose:
Happy Asmara - Dalan Liyane (Hendra Kumbara)
Capo fret 1

Intro : F..G..C Em Am -A Dm..G..C.. C G C Sopo seng kuat nandang kahanan Am A Dm sopo seng ora kroso kelangan F G Em ditinggal pas sayang sayange A Dm pas lagi jeru jerune G C kowe milih dalan liyane.. Int. Fm C C Sopo seng kuat ditinggal lungo Am A Dm sopo seng atine ora loro F G Em kenangan sing wis tak lakoni A Dm tak simpen neng njero ati G C dewe wes ra dadi siji.. Reff: F Yowes ben tak lakoni nganti G sak kuat kuate ati C pesenku mung siji Em Am seng ngati-ati.. A Dm isoku mung mendem.. G esuk tekan sonten C mergo sadar diri kulo C dudu sinten sinten.. F Yowes ben mung tak pendem roso G seng ono neng njero dodo C tetep tak dongakno Em Am mugo urip mulyo.. A Dm isoku mung nyuwun G mugo ora getun C cekap semanten maturnuwun.. Musik : F..G..C Em Am -A Dm..G..C.. Reff: F Yowes ben tak lakoni nganti G sak kuat kuate ati C pesenku mung siji Em Am seng ngati-ati.. A Dm isoku mung mendem.. G esuk tekan sonten C mergo sadar diri kulo C dudu sinten sinten.. F Yowes ben mung tak pendem roso G seng ono neng njero dodo C tetep tak dongakno Em Am mugo urip mulyo.. A Dm isoku mung nyuwun G mugo ora getun C cekap semanten maturnuwun.. Am A Dm .. isoku mung nyuwun G mugo ora getun C cekap semanten maturnuwun.. Outro : C Catatan: Sedikit berbeda dengan chord bawaan Hendra Kumbara

Chord Happy Asmara - Dalan Liyane (Hendra Kumbara)


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  • Chord Hendra Kumbara
  •