Kunci Gitar Happy Asmara - Aku Pamit

Transpose:
Intro : C G Am F
        Dm G C

     C             G
roso tresnoku neng kowe
   Am       F
saiki uwes ilang
      Dm        C
karna kesalahan yang sering
         Dm        G
kau buat berulang-ulang..

       C           G
tansah tak cobo nyepuro
      Am            F
amrih ben ndang sadaro
      Dm            C
kisah asmoro mbok gawe cidro
      Dm       G
atiku keloro-loro..

       Dm        G
mbiyen aku wes lungo
       C
renungono lan mikiro..

Int. Dm G C

Reff :
  F      G    C     Bm       Am
 aku pahame.. golek tresno liyo
           F             G       C
 gandeng karo kowe amung disio-sio..
  F      G      C    Bm      Am
 aku pahame.. golek sing tenanan
           F       G    C
 sing biso nggawe atiku nyaman..

Musik : F G C Bm Am
        F G C
        F G C

     C             G
roso tresnoku neng kowe
   Am       F
saiki uwes ilang
      Dm        C
karna kesalahan yang sering
         Dm        G
kau buat berulang-ulang..

       C           G
tansah tak cobo nyepuro
      Am            F
amrih ben ndang sadaro
      Dm            C
kisah asmoro mbok gawe cidro
      Dm       G
atiku keloro-loro..

       Dm        G
mbiyen aku wes lungo
       C
renungono lan mikiro..

Int. Dm G C

Reff :
  F      G    C     Bm       Am
 aku pahame.. golek tresno liyo
           F             G       C
 gandeng karo kowe amung disio-sio..
  F      G      C    Bm      Am
 aku pahame.. golek sing tenanan
           F       G    C
 sing biso nggawe atiku nyaman..

  F      G    C     Bm       Am
 aku pahame.. golek tresno liyo
           F             G       C
 gandeng karo kowe amung disio-sio..
  F      G      C    Bm      Am
 aku pahame.. golek sing tenanan
           F       G    C
 sing biso nggawe atiku nyaman..

Outro :
   F         G       Fm
mergo tresno iki.. dudu nggo dolanan..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Bb F Gm D#
        Cm F Bb

     Bb            F
roso tresnoku neng kowe
   Gm       D#
saiki uwes ilang
      Cm        Bb
karna kesalahan yang sering
         Cm        F
kau buat berulang-ulang..

       Bb          F
tansah tak cobo nyepuro
      Gm            D#
amrih ben ndang sadaro
      Cm            Bb
kisah asmoro mbok gawe cidro
      Cm       F
atiku keloro-loro..

       Cm        F
mbiyen aku wes lungo
       Bb
renungono lan mikiro..

Int. Cm F Bb

Reff :
  D#     F    Bb    Am       Gm
 aku pahame.. golek tresno liyo
           D#            F       Bb
 gandeng karo kowe amung disio-sio..
  D#     F      Bb  Am       Gm
 aku pahame.. golek sing tenanan
           D#      F    Bb
 sing biso nggawe atiku nyaman..

Musik : D# F Bb Am Gm
        D# F Bb
        D# F Bb

     Bb            F
roso tresnoku neng kowe
   Gm       D#
saiki uwes ilang
      Cm        Bb
karna kesalahan yang sering
         Cm        F
kau buat berulang-ulang..

       Bb          F
tansah tak cobo nyepuro
      Gm            D#
amrih ben ndang sadaro
      Cm            Bb
kisah asmoro mbok gawe cidro
      Cm       F
atiku keloro-loro..

       Cm        F
mbiyen aku wes lungo
       Bb
renungono lan mikiro..

Int. Cm F Bb

Reff :
  D#     F    Bb    Am       Gm
 aku pahame.. golek tresno liyo
           D#            F       Bb
 gandeng karo kowe amung disio-sio..
  D#     F      Bb  Am       Gm
 aku pahame.. golek sing tenanan
           D#      F    Bb
 sing biso nggawe atiku nyaman..

  D#     F    Bb    Am       Gm
 aku pahame.. golek tresno liyo
           D#            F       Bb
 gandeng karo kowe amung disio-sio..
  D#     F      Bb  Am       Gm
 aku pahame.. golek sing tenanan
           D#      F    Bb
 sing biso nggawe atiku nyaman..

Outro :
   D#        F       D#m
mergo tresno iki.. dudu nggo dolanan..

Chord Happy Asmara - Aku Pamit


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •