Kunci Gitar Happy Asmara feat. Dwi Putra - Ra Bakal Keganti

Transpose:
Intro : C G Am Em
        F C Dm G C..

C     G           Am
se..milir angin wengi..
    Em           F        Em
nggugah roso.. kangene atiku
       Dm           G
soyo jeru neng sliramu..

C     G         Am
a..ku dewean.. ono kene..
     Em          F
sing bakal ngenteni balimu..
 Dm             G
ono neng sandingku..

F                 Em
 tak jaluk gedene sabarmu..
F                  G
 ikhlas ngenteni tekaku..

Reff :
                    F
 mbok gandeng tanganku..
               G
 mbok elus pipiku..
            Em
 sak kuate ati..
                   A
 we ngungkapke tresno..

                     Dm
 yo mung kanggo kang mas..
                    G
 wong sing tak kangeni..
                 C
 awan lan rino wengi..

 C            G
 tresno tulus ing ati
     Am         Em
 ora bakal biso keganti
         F              G
 yo mung sliramu.. mung sliramu..
          C
 lintange ati..

Musik : F G Am Em
        F..Fm..C..
        F..G..C..

C     G           Am
se..milir angin wengi..
    Em           F        Em
nggugah roso.. kangene atiku
       Dm           G
soyo jeru neng sliramu..

C     G         Am
a..ku dewean.. ono kene..
     Em          F
sing bakal ngenteni balimu..
 Dm             G
ono neng sandingku..

F                 Em
 tak jaluk gedene sabarmu..
F                  G
 ikhlas ngenteni tekaku..

Reff :
                    F
 mbok gandeng tanganku..
               G
 mbok elus pipiku..
            Em
 sak kuate ati..
                   A
 we ngungkapke tresno..
                     Dm
 yo mung kanggo kang mas..
                    G
 wong sing tak kangeni..
                 C
 awan lan rino wengi..

 C            G
 tresno tulus ing ati
     Am         Em
 ora bakal biso keganti
         F              G
 yo mung sliramu.. mung sliramu..
          C
 lintange ati..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : E B C#m G#m
        A E F#m B E..

E     B           C#m
se..milir angin wengi..
    G#m          A        G#m
nggugah roso.. kangene atiku
       F#m          B
soyo jeru neng sliramu..

E     B         C#m
a..ku dewean.. ono kene..
     G#m         A
sing bakal ngenteni balimu..
 F#m            B
ono neng sandingku..

A                 G#m
 tak jaluk gedene sabarmu..
A                  B
 ikhlas ngenteni tekaku..

Reff :
                    A
 mbok gandeng tanganku..
               B
 mbok elus pipiku..
            G#m
 sak kuate ati..
                   C#
 we ngungkapke tresno..

                     F#m
 yo mung kanggo kang mas..
                    B
 wong sing tak kangeni..
                 E
 awan lan rino wengi..

 E            B
 tresno tulus ing ati
     C#m        G#m
 ora bakal biso keganti
         A              B
 yo mung sliramu.. mung sliramu..
          E
 lintange ati..

Musik : A B C#m G#m
        A..Am..E..
        A..B..E..

E     B           C#m
se..milir angin wengi..
    G#m          A        G#m
nggugah roso.. kangene atiku
       F#m          B
soyo jeru neng sliramu..

E     B         C#m
a..ku dewean.. ono kene..
     G#m         A
sing bakal ngenteni balimu..
 F#m            B
ono neng sandingku..

A                 G#m
 tak jaluk gedene sabarmu..
A                  B
 ikhlas ngenteni tekaku..

Reff :
                    A
 mbok gandeng tanganku..
               B
 mbok elus pipiku..
            G#m
 sak kuate ati..
                   C#
 we ngungkapke tresno..
                     F#m
 yo mung kanggo kang mas..
                    B
 wong sing tak kangeni..
                 E
 awan lan rino wengi..

 E            B
 tresno tulus ing ati
     C#m        G#m
 ora bakal biso keganti
         A              B
 yo mung sliramu.. mung sliramu..
          E
 lintange ati..

Chord Happy Asmara feat. Dwi Putra - Ra Bakal Keganti


Lihat semua :
  • Chord Dwi Putra
  • Chord Happy Asmara
  •