Kunci Gitar Pakle - Aku Sing Berjuang Kowe Sing Disayang (feat. RPH, Happy Asmara, Ndarboy Genk & Pendhoza)

Transpose:
Capo fret 3

Intro : C..
        C F G C
        C F G C

C       F
ora sedelo..
  G          C
kowe dadi konco
C           F
barengan ngalor ngidul
    G        C
wis koyo sedulur..

C         F
kurangku opo..
    G          C
leh ku dadi konco
C          F
opo kurang sing grapyak
      G            C   C-G/B
kok suwe suwe nglunjak..

     Am            Em
kowe wis ngerti dekne
      F          C
tak incer awit suwe
        Dm
neng mburiku
     G             C  C-G/B
kowe malah nglimpekke..

     Am         Em
sakjane aku rapopo
        F           C
yen gur masalah tresno
        F
nggo konco nyowo
  D            G
wae.. tak wenehke..

Reff :
 C           F
 aku sing nlateni
 G            C
 kowe sing ndisiki
 Am          Dm
 aku sing ngopeni
   G            C
 kowe sing nduweni..

 C          F
 bayangno remuke
 G         C
 ati tak rasakke
 Am          Dm
 aku sing berjuang
   G           C
 kowe sing disayang..

 C           F
 aku sing nlateni
 G            C
 kowe sing ndisiki
 Am          Dm
 aku sing ngopeni
   G            C
 kowe sing nduweni..

 C          F
 bayangno remuke
 G         C
 ati tak rasakke
 Am          Dm
 aku sing berjuang
   G           C
 kowe sing disayang..

Musik : C F G C -G/B
        C F G C

         C
mergo konco perkarane
       F
aku trimo meneng wae
      G
ati remuk nanging aku
       C
isih milih kekancane
     Am
sing tak tresno
      Dm
malah dilimpe konco
     G
sing tak perjuangke
       C
mung dadi sio sio..

C                 F
yen susah kowe sambat karo sopo
  G
nangeng lehmu mbales
      C
malah ra kiro kiro
Am                Dm
tak loske timbang mumet pikire
      G                C
sak karep karepe sak bahagiane..

     Am            Em
kowe wis ngerti dekne
      F          C
tak incer awit suwe
        Dm
neng mburiku
     G             C
kowe malah nglimpekke..

     Am         Em
sakjane aku rapopo
        F           C
yen gur masalah tresno
        F
nggo konco nyowo
  D            G
wae.. tak wenehke..

Reff :
 C           F
 aku sing nlateni
 G            C
 kowe sing ndisiki
 Am          Dm
 aku sing ngopeni
   G            C
 kowe sing nduweni..

 C          F
 bayangno remuke
 G         C
 ati tak rasakke
 Am          Dm
 aku sing berjuang
   G           C
 kowe sing disayang..

 C           F
 aku sing nlateni
 G            C
 kowe sing ndisiki
 Am          Dm
 aku sing ngopeni
   G            C
 kowe sing nduweni..

 C          F
 bayangno remuke
 G         C
 ati tak rasakke
 Am          Dm
 aku sing berjuang
   G           C
 kowe sing disayang..

 C           Dm
 aku sing berjuang
   G       F    C
 kowe sing disayang..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D#..
        D# G# A# D#
        D# G# A# D#

D#      G#
ora sedelo..
  A#         D#
kowe dadi konco
D#          G#
barengan ngalor ngidul
    A#       D#
wis koyo sedulur..

D#        G#
kurangku opo..
    A#         D#
leh ku dadi konco
D#         G#
opo kurang sing grapyak
      A#           D#  D#-A#/D
kok suwe suwe nglunjak..

     Cm            Gm
kowe wis ngerti dekne
      G#         D#
tak incer awit suwe
        Fm
neng mburiku
     A#            D# D#-A#/D
kowe malah nglimpekke..

     Cm         Gm
sakjane aku rapopo
        G#          D#
yen gur masalah tresno
        G#
nggo konco nyowo
  F            A#
wae.. tak wenehke..

Reff :
 D#          G#
 aku sing nlateni
 A#           D#
 kowe sing ndisiki
 Cm          Fm
 aku sing ngopeni
   A#           D#
 kowe sing nduweni..

 D#         G#
 bayangno remuke
 A#        D#
 ati tak rasakke
 Cm          Fm
 aku sing berjuang
   A#          D#
 kowe sing disayang..

 D#          G#
 aku sing nlateni
 A#           D#
 kowe sing ndisiki
 Cm          Fm
 aku sing ngopeni
   A#           D#
 kowe sing nduweni..

 D#         G#
 bayangno remuke
 A#        D#
 ati tak rasakke
 Cm          Fm
 aku sing berjuang
   A#          D#
 kowe sing disayang..

Musik : D# G# A# D# -A#/D
        D# G# A# D#

         D#
mergo konco perkarane
       G#
aku trimo meneng wae
      A#
ati remuk nanging aku
       D#
isih milih kekancane
     Cm
sing tak tresno
      Fm
malah dilimpe konco
     A#
sing tak perjuangke
       D#
mung dadi sio sio..

D#                G#
yen susah kowe sambat karo sopo
  A#
nangeng lehmu mbales
      D#
malah ra kiro kiro
Cm                Fm
tak loske timbang mumet pikire
      A#               D#
sak karep karepe sak bahagiane..

     Cm            Gm
kowe wis ngerti dekne
      G#         D#
tak incer awit suwe
        Fm
neng mburiku
     A#            D#
kowe malah nglimpekke..

     Cm         Gm
sakjane aku rapopo
        G#          D#
yen gur masalah tresno
        G#
nggo konco nyowo
  F            A#
wae.. tak wenehke..

Reff :
 D#          G#
 aku sing nlateni
 A#           D#
 kowe sing ndisiki
 Cm          Fm
 aku sing ngopeni
   A#           D#
 kowe sing nduweni..

 D#         G#
 bayangno remuke
 A#        D#
 ati tak rasakke
 Cm          Fm
 aku sing berjuang
   A#          D#
 kowe sing disayang..

 D#          G#
 aku sing nlateni
 A#           D#
 kowe sing ndisiki
 Cm          Fm
 aku sing ngopeni
   A#           D#
 kowe sing nduweni..

 D#         G#
 bayangno remuke
 A#        D#
 ati tak rasakke
 Cm          Fm
 aku sing berjuang
   A#          D#
 kowe sing disayang..

 D#          Fm
 aku sing berjuang
   A#      G#   D#
 kowe sing disayang..
Facebook
WhatsApp
Twitter

Chord Pakle - Aku Sing Berjuang Kowe Sing Disayang (feat. RPH, Happy Asmara, Ndarboy Genk & Pendhoza)


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  • Chord Ndarboy Genk
  • Chord Pakle
  • Chord Pendhoza
  • Chord RPH
  •