Kunci Gitar Happy Asmara - Wayae Lungo

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : C G Am Em
        F C Dm G
        C G Am Em
        F C Dm G

   Am          Em
mbiyen kowe pernah ngucap janji
  F            C
kowe ra bakal arep ngelarani
  Dm         Am
tapi saiki kowe lali
  E                   Am
kowe pancen ora nduwe ati..

  Am       Em
kowe lungo karo wong liyo
F             C
tresnomu kuwi mung bondo
 Dm            Am
atiku loro aku keloro-loro
   E           Am
pancene kowe tego..

Reff :
   C               G
 siji tambah siji arane loro
    Am                Em
 mbiyen kowe janji saiki kowe mblenjo
   F               C
 loro tambah loro arane papat
    Dm                G
 saiki wayahe aku minggat..

Int. C G Am Em
     F C Dm G

  Am       Em
kowe lungo karo wong liyo
F             C
tresnomu kuwi mung bondo
 Dm            Am
atiku loro aku keloro-loro
   E           Am
pancene kowe tego..

Reff :
   C               G
 siji tambah siji arane loro
    Am                Em
 mbiyen kowe janji saiki kowe mblenjo
   F               C
 loro tambah loro arane papat
    Dm                G
 saiki wayahe aku minggat..

Musik : F C Am G
        F C Am G
        F C Am G
        F C Am G

Reff :
   C               G
 siji tambah siji arane loro
    Am                Em
 mbiyen kowe janji saiki kowe mblenjo
   F               C
 loro tambah loro arane papat
    Dm                G
 saiki wayahe aku minggat..

   C               G
 kowe tambar bojo aku ora nggumon
   Am              Em
 kowe wis bahagia aku ora nggumon
  F               C
 aku kadung loro uwis kadung loro
    Dm          G
 saiki wayahe lungo..

Outro : C G Am Em
        F C Dm G

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : E B C#m G#m
        A E F#m B
        E B C#m G#m
        A E F#m B

   C#m         G#m
mbiyen kowe pernah ngucap janji
  A            E
kowe ra bakal arep ngelarani
  F#m        C#m
tapi saiki kowe lali
  G#                  C#m
kowe pancen ora nduwe ati..

  C#m      G#m
kowe lungo karo wong liyo
A             E
tresnomu kuwi mung bondo
 F#m           C#m
atiku loro aku keloro-loro
   G#          C#m
pancene kowe tego..

Reff :
   E               B
 siji tambah siji arane loro
    C#m               G#m
 mbiyen kowe janji saiki kowe mblenjo
   A               E
 loro tambah loro arane papat
    F#m               B
 saiki wayahe aku minggat..

Int. E B C#m G#m
     A E F#m B

  C#m      G#m
kowe lungo karo wong liyo
A             E
tresnomu kuwi mung bondo
 F#m           C#m
atiku loro aku keloro-loro
   G#          C#m
pancene kowe tego..

Reff :
   E               B
 siji tambah siji arane loro
    C#m               G#m
 mbiyen kowe janji saiki kowe mblenjo
   A               E
 loro tambah loro arane papat
    F#m               B
 saiki wayahe aku minggat..

Musik : A E C#m B
        A E C#m B
        A E C#m B
        A E C#m B

Reff :
   E               B
 siji tambah siji arane loro
    C#m               G#m
 mbiyen kowe janji saiki kowe mblenjo
   A               E
 loro tambah loro arane papat
    F#m               B
 saiki wayahe aku minggat..

   E               B
 kowe tambar bojo aku ora nggumon
   C#m             G#m
 kowe wis bahagia aku ora nggumon
  A               E
 aku kadung loro uwis kadung loro
    F#m         B
 saiki wayahe lungo..

Outro : E B C#m G#m
        A E F#m B

Chord Happy Asmara - Wayae Lungo


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •