Kunci Gitar Happy Asmara - Aku Sayang Kowe

Transpose:
Capo di fret 3

     F           G
opo aku kurang sayang
    Em         Am
tegane kowe ngilang
          Dm
ninggalke roso
       G      C
tresno dadi kenangan..

Intro : C Em Am Gm F Fm 
        C Am Dm G C

   C           G/B      Am G
atiku kadung jeru karo kowe
     Dm      A             G
tapi atimu malah berpaling ro liyane
     F           G
opo aku kurang sayang
        C    G/B  Am
sak penake kowe ngilang
          Dm
ninggalke roso
       G      C
tresno dadi kenangan..

    C         G/B      Am  G
rasane njero ati kudu nangis
      Dm        A           G
perih batinku kelingan koyo di iris-iris
       F             G
kowe teko nggowo tresno
       C       G/B  Am
kowe lungo ninggal loro
         Dm         G         C
ra mikir atiku dadi korban cintamu..

Reff :
   F      G          C  Am
 getun.. aku kenal kowe..
            Dm       G
 kadung tak tutup atiku
          C   C7
 nggo liyane..
      F           G
 opo aku kurang sayang
     C    G/B  Am
 tegane kowe ngilang
           Dm 
 ninggalke roso
        G      C
 tresno dadi kenangan..

Musik : Fm C Am
        Dm G C C7
        F G Em Am
        Dm G C

   C           G/B       Am  G
atiku kadung jeru karo kowe
     Dm      A             G
tapi atimu malah berpaling ro liyane
     F           G
opo aku kurang sayang
        C    G/B  Am
sak penake kowe ngilang
          Dm
ninggalke roso
       G      C
tresno dadi kenangan..

Reff :
   F      G          C  Am
 getun.. aku kenal kowe..
            Dm       G
 kadung tak tutup atiku
          C   C7
 nggo liyane..
      F           G
 opo aku kurang sayang
     C    G/B  Am
 tegane kowe ngilang
           Dm 
 ninggalke roso
        G      C
 tresno dadi kenangan..

   F      G          C  Am
 getun.. aku kenal kowe..
            Dm       G
 kadung tak tutup atiku
          C   C7
 nggo liyane..
      F           G
 opo aku kurang sayang
     C    G/B  Am
 tegane kowe ngilang
           Dm 
 ninggalke roso
        G      C
 tresno dadi kenangan..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

     G#          A#
opo aku kurang sayang
    Gm         Cm
tegane kowe ngilang
          Fm
ninggalke roso 
       A#     D#
tresno dadi kenangan..

Intro : D# Gm Cm A#m G# G#m 
        D# Cm Fm A# D#

   D#          A#/D      Cm A#
atiku kadung jeru karo kowe
     Fm      C             A# 
tapi atimu malah berpaling ro liyane
     G#          A# 
opo aku kurang sayang
        D#  -A#/D  Cm 
sak penake kowe ngilang
          Fm 
ninggalke roso 
       A#     D#
tresno dadi kenangan..

    D#        A#/D      Cm  A#
rasane njero ati kudu nangis
      Fm        C           A#
perih batinku kelingan koyo di iris-iris
       G#            A#
kowe teko nggowo tresno
       D#     -A#/D  Cm
kowe lungo ninggal loro
         Fm         A#        D#
ra mikir atiku dadi korban cintamu..

Reff :
   G#     A#         D#/G Cm
 getun.. aku kenal kowe..
            Fm       A#
 kadung tak tutup atiku 
          D#  D#7
 nggo liyane..
      G#          A#
 opo aku kurang sayang
     D#  -A#/D  Cm
 tegane kowe ngilang
           Fm  
 ninggalke roso 
        A#     D#
 tresno dadi kenangan..

Musik : G#m D# Cm
        Fm A# D# D#7
        G# A# Gm Cm
        Fm A# D#

   D#          A#/D      Cm A#
atiku kadung jeru karo kowe
     Fm      C             A# 
tapi atimu malah berpaling ro liyane
     G#          A# 
opo aku kurang sayang
        D#  -A#/D  Cm 
sak penake kowe ngilang
          Fm 
ninggalke roso 
       A#     D#
tresno dadi kenangan..

Reff :
   G#     A#         D#/G Cm
 getun.. aku kenal kowe..
            Fm       A#
 kadung tak tutup atiku 
          D#  D#7
 nggo liyane..
      G#          A#
 opo aku kurang sayang
     D#  -A#/D  Cm
 tegane kowe ngilang
           Fm  
 ninggalke roso 
        A#     D#
 tresno dadi kenangan..

   G#     A#         D#/G Cm
 getun.. aku kenal kowe..
            Fm       A#
 kadung tak tutup atiku 
          D#  D#7
 nggo liyane..
      G#          A#
 opo aku kurang sayang
     D#  -A#/D  Cm
 tegane kowe ngilang
           Fm  
 ninggalke roso 
        A#     D#
 tresno dadi kenangan..

Chord Happy Asmara - Aku Sayang Kowe


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •