Kunci Gitar Didi Kempot - Bangjo Malioboro

Transpose:
Intro : Am..Dm..E..Am..
        Dm..Am..F..E..Am..
        F..E..

      Am             F       Am
lampu bangjo neng prapatan malioboro
         Am      F         E
nganti wengi aku dewe sing nengkono
     Dm                     Am
lalu lintas pating sliwer maneko warno
    E                 Am      E
ora ngerti rasane sepine dodo..

     Am        F      Am
malioboro seksenono lelakonku 
         Am          F        E
nganti seprene tresnaku mung nggo sliramu
       Dm                 Am
tansah tak siram tetesing eluhku
           E             Am
nganti suk kapan sliramu eling aku..

Int. F..Am..E..Am..

Reff :
      Am                  Am
  wis meh pirang-pirang sasi
      F            Am
  aku tansah ngenteni
      Dm                   Dm
  wis meh pendak lingsir wengi
      F        Am  
  aku tansah memuji..

  Int. Dm..Am..E..Am..

     Am                Am
  sakwetoro telung minggu
      F           Am
  aku krungu kabarmu
      Dm               Dm
  yen sliramu ninggal aku
             F     Am
  nggolek gantine awakku..

    Dm
  karo uwong seje 
       Am
  sing pantes lan nduwe
    F      Dm          E
  bedo ro aku sing koyongene..
       Am        F      Am
  malioboro seksenono lelakonku..

Musik : F..Am..E..Am..

Reff :
      Am                  Am
  wis meh pirang-pirang sasi
      F            Am
  aku tansah ngenteni
      Dm                   Dm
  wis meh pendak lingsir wengi
      F        Am
  aku tansah memuji..

  Int. Dm..Am..E..Am..

     Am                Am
  sakwetoro telung minggu
      F           Am
  aku krungu kabarmu
      Dm               Dm
  yen sliramu ninggal aku
             F     Am
  nggolek gantine awakku..

    Dm
  karo uwong seje 
       Am
  sing pantes lan nduwe
    F      Dm          E
  bedo ro aku sing koyongene..

     Am        F      Am
malioboro seksenono lelakonku 
         Am          F       E
nganti seprene tresnaku mung nggo sliramu
       Dm                 Am
tansah tak siram tetesing eluhku
       E                 Am
nganti suk kapan sliramu eling aku..

==ORIGINAL CHORD]]

Intro : Gm..Cm..D..Gm.. 
        Cm..Gm..D#..D..Gm..
        D#..D..

      Gm             D#      Gm
lampu bangjo neng prapatan malioboro
         Gm      D#        D
nganti wengi aku dewe sing nengkono
     Cm                     Gm
lalu lintas pating sliwer maneko warno
    D                 Gm      D
ora ngerti rasane sepine dodo..

     Gm        D#     Gm
malioboro seksenono lelakonku 
         Gm          D#       D
nganti seprene tresnaku mung nggo sliramu
       Cm                 Gm
tansah tak siram tetesing eluhku
           D             Gm
nganti suk kapan sliramu eling aku..

Int. D#..Gm..D..Gm..

Reff :
      Gm                  Gm
  wis meh pirang-pirang sasi
      D#           Gm
  aku tansah ngenteni
      Cm                   Cm
  wis meh pendak lingsir wengi
      D#       Gm
  aku tansah memuji..

  Int. Cm..Gm..D..Gm..

     Gm                Gm
  sakwetoro telung minggu
      D#          Gm
  aku krungu kabarmu
      Cm               Cm
  yen sliramu ninggal aku
             D#    Gm
  nggolek gantine awakku..

    Cm
  karo uwong seje 
       Gm
  sing pantes lan nduwe
    D#     Cm          D
  bedo ro aku sing koyongene..
       Gm        D#     Gm
  malioboro seksenono lelakonku..

Musik : D#..Gm..D..Gm..

Reff :
      Gm                  Gm
  wis meh pirang-pirang sasi
      D#           Gm
  aku tansah ngenteni
      Cm                   Cm
  wis meh pendak lingsir wengi
      D#       Gm  
  aku tansah memuji..

  Int. Cm..Gm..D..Gm..

     Gm                Gm
  sakwetoro telung minggu
      D#          Gm
  aku krungu kabarmu
      Cm               Cm
  yen sliramu ninggal aku
             D#    Gm
  nggolek gantine awakku..

    Cm
  karo uwong seje 
       Gm
  sing pantes lan nduwe
    D#     Cm          D
  bedo ro aku sing koyongene..

     Gm        D#     Gm
malioboro seksenono lelakonku 
         Gm          D#      D
nganti seprene tresnaku mung nggo sliramu
       Cm                 Gm
tansah tak siram tetesing eluhku
       D                 Gm
nganti suk kapan sliramu eling aku..

Chord Didi Kempot - Bangjo Malioboro


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •