Kunci Gitar Didi Kempot - Cidro

Transpose:
Intro : C F G C Dm Am G
        C F G C Fm C Fm G
        Fm C G C G

*
C           Em     Am     Em
Wes sakmestine ati iki nelongso
     F           G            C
Wong sing tak tresnani mblenjani janji
  Dm       G     C   G   Am
Opo ora Eling naliko semono
  Dm            G              C
Kebak kembang wangi jeroning dada

Int. F G

#
C          Em      Am       Em
Duh piye maneh iki pancen nasibku
  F            G       C
Kudu nandang loro koyo mengkene
  Dm       G       C    G     Am
Remuk ati iki yen eling janjine
 Dm          G          C
Ora ngiro jebul lamis wae

Int. Dm G C

Reff
    Am                    Em
    Gek opo salah awakku iki
    F                 G           C C-G
    Koe nganti tega mblenjani janji
    Am                Em
    Opo mergo kahanan uripku iki
    F                          G
    Mlarat bondo seje karo uripmu

    F
    Aku nelongso
          C    G      Am
    Mergo kebacut tresno
     Dm         G         C
    Ora ngiro saikine cidro

Interlude : Am Em F G C
            F G C G

Kembali ke : *, #, Reff

 Dm         G           C
Ora ngiro saiki koe cidro...

Chord Didi Kempot - Cidro


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •