Kunci Gitar Didi Kempot - Duduk Manis

Transpose:
Capo fret 2

Intro : G D G..
        G C G..
        Am D G Em
        Am D G..

         G     D           G
paling penak duduk manis wae
           G       C          G
timbang sumpek pacaran karo kowe
    Am         D      G            Em
wis disayang-sayang malah nganyel ake
       Am     A         D
dikangeni sak karepmu dewe..

         G     D           G
paling penak duduk manis wae
          G           C        G
timbang mumet ngrungokke omongane
  Am         D       G         Em
saben dino nesu mung nyeneni wae
         Am       D            G
yen ra seneng wis tak meneng wae..

Int. Am D G Em
     Am D G..

Reff :
     Am         D      G       Em
 pacaran karo kowe ora ono penake
          Am      D          G
 sithik-sithik ngejak padu wae..
     Am         D      G       Em
 pacaran karo kowe ora ono senenge
          Am     D        G
 yen ra seneng goleko liyane..

         G          D           G
paling penak nduk duduk manis wae
           G       C          G
timbang sumpek pacaran karo kowe
    Am         D      G            Em
wis disayang-sayang malah nganyel ake
       Am   D            G
dikangeni malah sak penake..

Musik : G..D..D..G..
        G D D G
        C D G..
       
         G     D           G
paling penak duduk manis wae
           G       C          G
timbang sumpek pacaran karo kowe
    Am         D      G            Em
wis disayang-sayang malah nganyel ake
       Am     A         D
dikangeni sak karepmu dewe..

         G     D           G
paling penak duduk manis wae
          G           C        G
timbang mumet ngrungokke omongane
  Am         D       G         Em
saben dino nesu mung nyeneni wae
         Am       D            G
yen ra seneng wis tak meneng wae..

Int. Am D G Em
     Am D G..

Reff :
     Am         D      G       Em
 pacaran karo kowe ora ono penake
          Am      D          G
 sithik-sithik ngejak padu wae..
     Am         D      G       Em
 pacaran karo kowe ora ono senenge
          Am     D        G
 yen ra seneng goleko liyane..

         G          D           G
paling penak nduk duduk manis wae
           G       C          G
timbang sumpek pacaran karo kowe
    Am         D      G            Em
wis disayang-sayang malah nganyel ake
       Am   D           G
dikangeni malah sak penake..
         Am          D      G
yen ra seneng nduk goleko liyane..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A E A..
        A D A..
        Bm E A F#m
        Bm E A..

         A     E           A
paling penak duduk manis wae
           A       D          A
timbang sumpek pacaran karo kowe
    Bm         E      A            F#m
wis disayang-sayang malah nganyel ake
       Bm     B         E
dikangeni sak karepmu dewe..

         A     E           A
paling penak duduk manis wae
          A           D        A
timbang mumet ngrungokke omongane
  Bm         E       A         F#m
saben dino nesu mung nyeneni wae
         Bm       E            A
yen ra seneng wis tak meneng wae..

Int. Bm E A F#m
     Bm E A..

Reff :
     Bm         E      A       F#m
 pacaran karo kowe ora ono penake
          Bm      E          A
 sithik-sithik ngejak padu wae..
     Bm         E      A       F#m
 pacaran karo kowe ora ono senenge
          Bm     E        A
 yen ra seneng goleko liyane..

         A          E           A
paling penak nduk duduk manis wae
           A       D          A
timbang sumpek pacaran karo kowe
    Bm         E      A            F#m
wis disayang-sayang malah nganyel ake
       Bm   E            A
dikangeni malah sak penake..

Musik : A..E..E..A..
        A E E A
        D E A..
       
         A     E           A
paling penak duduk manis wae
           A       D          A
timbang sumpek pacaran karo kowe
    Bm         E      A            F#m
wis disayang-sayang malah nganyel ake
       Bm     B         E
dikangeni sak karepmu dewe..

         A     E           A
paling penak duduk manis wae
          A           D        A
timbang mumet ngrungokke omongane
  Bm         E       A         F#m
saben dino nesu mung nyeneni wae
         Bm       E            A
yen ra seneng wis tak meneng wae..

Int. Bm E A F#m
     Bm E A..

Reff :
     Bm         E      A       F#m
 pacaran karo kowe ora ono penake
          Bm      E          A
 sithik-sithik ngejak padu wae..
     Bm         E      A       F#m
 pacaran karo kowe ora ono senenge
          Bm     E        A
 yen ra seneng goleko liyane..

         A          E           A
paling penak nduk duduk manis wae
           A       D          A
timbang sumpek pacaran karo kowe
    Bm         E      A            F#m
wis disayang-sayang malah nganyel ake
       Bm   E            A
dikangeni malah sak penake..
         Bm          E      A
yen ra seneng nduk goleko liyane..

Chord Didi Kempot - Duduk Manis


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •