Kunci Gitar Didi Kempot - Terminal Terboyo

Transpose:
Intro : Am F Am F
        Dm E F E Am
        Dm Am E Am
        Dm Am E Am 
        F E Am

        Am
soko terminal terboyo kuto semarang
        F                        Dm
aku lan sliramu mung tansah reruntungan
       E                   F
tak gandeng tanganmu, tak elus rambutmu
    F                     E
gemeter rasane iki jantungku..

       Am
roso kangenku nganti tekane seprene
        F                          Dm
nyatane ora gampang nggonku nglale'ake
    E                F 
ra isuk ra sore, ra awan ra wengi
    F              E        Am
esemmu mung tansah anggodo ati..

Int. F E Am..

Reff :
      Dm
 janjimu neng terminal terboyo..
           Am
 neng kuto semarang naliko semono..
          Dm
 kondo prasetyo sing kok aturake..
       E                   Am
 tresnamu kanggo aku selawase..

      Dm
 janjimu neng terminal terboyo..
        Am
 sineksenan endahe langit lan mego..
          Dm
 roso tresno asih setyo lan tuhu..
              E                        Am
 sing tak tunggu tresnamu mung kanggo aku..

         Am
terminal terboyo kang endah lan edi
         F                       Dm
pranyoto papan kang nate nyimpen warti
      E                 F             
tresnaku tresnamu sing uwis kepatri
   F            E        Am
saiki sigar wis o..ra nyawiji..

Musik : Am F Am F
        Dm E F E Am
        Dm Am E Am
        Dm Am E Am
        F E Am
       
        Am
soko terminal terboyo kuto semarang
        F                        Dm
aku lan sliramu mung tansah reruntungan
       E                   F
tak gandeng tanganmu, tak elus rambutmu
    F                     E
gemeter rasane iki jantungku..

       Am
roso kangenku nganti tekane seprene
        F                          Dm
nyatane ora gampang nggonku nglale'ake
    E                F 
ra isuk ra sore, ra awan ra wengi
    F              E        Am
esemmu mung tansah anggodo ati..

Int. F E Am

Reff :
      Dm
 janjimu neng terminal terboyo..
           Am
 neng kuto semarang naliko semono..
          Dm
 kondo prasetyo sing kok aturake..
       E                   Am
 tresnamu kanggo aku selawase..

      Dm
 janjimu neng terminal terboyo..
        Am
 sineksenan endahe langit lan mego..
          Dm
 roso tresno asih setyo lan tuhu..
              E                        Am
 sing tak tunggu tresnamu mung kanggo aku..

         Am
terminal terboyo kang endah lan edi
         F                       Dm
pranyoto papan kang nate nyimpen warti
      E                  F             
tresnaku tresnamu, sing uwis kepatri
   F            E        Am
saiki sigar wis o..ra nyawiji..

Outro : F E Am

Chord Didi Kempot - Terminal Terboyo


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •