Kunci Gitar Didi Kempot - Nelongso Ati

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C G Am G
        F G C  G

    C   G         Am        G
senajan.. nyawang ko kadohan
 F            Em     G
awakmu nggawe atiku seneng
    C    G            Am         G
senajan awakku ra iso nyanding kowe
  F            G      C
kangen ning atiku kanggo kowe..

Int. F G C

Reff :
            F            G
 aku tresno kowe.. selawase
             Em                   A
 ning njero ati kangen setengah mati
                Dm         G
 nganti nahan loro.. loro ati
         C      G
 mergo kahananku..

  C      G            Am   G
sawangen.. ning njero atiku
 F          Em    G
aku pingin iso muter wektu
    C       G      Am         G
supoyo nemokke awakmu luwih gasik
          F        G         C
ben luwih dowo uripku bareng sliramu..

Musik : C G Am G
        F Em G
        C G Am G
        F G C  G

    C   G         Am        G
senajan.. nyawang ko kadohan
 F            Em     G
awakmu nggawe atiku seneng
    C    G            Am         G
senajan awakku ra iso nyanding kowe
  F            G      C
kangen ning atiku kanggo kowe..

Int. F G C

Reff :
            F            G
 aku tresno kowe.. selawase
             Em                   A
 ning njero ati kangen setengah mati
                Dm         G
 nganti nahan loro.. loro ati
           C
 mergo kahananku..

              F          G
 nahan sabar iki.. selawase
        Em               A
 urip matiku kanggo sliramu
         Dm          G
 nelangsane.. atiku iki..
         C
 mergo kahananku..
 A        Dm          G
  nelangsane.. atiku iki..
         C
 mergo kahananku..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D A Bm A
        G A D  A

    D   A         Bm        A
senajan.. nyawang ko kadohan
 G            F#m    A
awakmu nggawe atiku seneng
    D    A            Bm         A    
senajan awakku ra iso nyanding kowe
  G            A      D
kangen ning atiku kanggo kowe..

Int. G A D

Reff :
            G            A
 aku tresno kowe.. selawase
             F#m                  B
 ning njero ati kangen setengah mati
                Em         A
 nganti nahan loro.. loro ati
         D      A
 mergo kahananku..

  D      A            Bm   A
sawangen.. ning njero atiku
 G          F#m   A
aku pingin iso muter wektu
    D       A      Bm         A
supoyo nemokke awakmu luwih gasik
          G        A         D
ben luwih dowo uripku bareng sliramu..

Musik : D A Bm A
        G F#m A
        D A Bm A
        G A D  A

    D   A         Bm        A
senajan.. nyawang ko kadohan
 G            F#m    A
awakmu nggawe atiku seneng
    D    A            Bm         A    
senajan awakku ra iso nyanding kowe
  G            A      D
kangen ning atiku kanggo kowe..

Int. G A D

Reff :
            G            A
 aku tresno kowe.. selawase
             F#m                  B
 ning njero ati kangen setengah mati
                Em         A
 nganti nahan loro.. loro ati
           D
 mergo kahananku..

              G          A   
 nahan sabar iki.. selawase
        F#m              B
 urip matiku kanggo sliramu
         Em          A
 nelangsane.. atiku iki..
         D
 mergo kahananku..
 B        Em          A
  nelangsane.. atiku iki..
         D
 mergo kahananku..

Chord Didi Kempot - Nelongso Ati


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •