Kunci Gitar Didi Kempot - Sepi Tanpo Sliramu

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : Dm G C Am
        F G C G..

    C
endahe kembang mawar 
     Dm
sing lagi mekar
       G
banget ambutuhake 
      C
sunar suryo..

       C       C7      F
banget ambutuhake tetesing embun
     C               G           C
koyo aku sing tansah kangen sliramu..

Reff :
      Dm          G
  sepine tanpo sliramu
      C         Am
  sepine tanpo awakmu  
    Dm        G          
  rasane urip muspro 
     C
  tanpo guno..

         Dm        G
  yen sliramu no jejerku
         C          Am
  yen sliramu no sandingku
        Dm         G         
  impen sing endah-endah 
      F     C    G
  wis mesti teko..

     C
yen aku pinuju susah 
     Dm
kowe sing nglipur
       G
mbok gawe aku biso
   C
mesem meneh..

     C         C7      F
yen aku ngati-ati kowe ngimbangi
     C                 
kowe nyedak, 
          G              C
ngrangkul pundak njur mbisik'i..

Reff :
      Dm          G
  sepine tanpo sliramu
      C         Am
  sepine tanpo awakmu  
    Dm        G          
  rasane urip muspro 
     C
  tanpo guno..

         Dm        G
  yen sliramu no jejerku
         C          Am
  yen sliramu no sandingku
        Dm         G         
  impen sing endah-endah 
      F     C    G
  wis mesti teko..

Musik : C..Dm..G..C..
        C C7 F..C G C..

Reff :
      Dm          G
  sepine tanpo sliramu
      C         Am
  sepine tanpo awakmu  
    Dm        G          
  rasane urip muspro 
     C
  tanpo guno..

         Dm        G
  yen sliramu no jejerku
         C          Am
  yen sliramu no sandingku
        Dm         G         
  impen sing endah-endah 
      F     C    G
  wis mesti teko..

     C
yen aku pinuju susah 
     Dm
kowe sing nglipur
       G
mbok gawe aku biso
   C
mesem meneh..

     C         C7      F
yen aku ngati-ati kowe ngimbangi
     C                 
kowe nyedak, 
          G              C
ngrangkul pundak njur mbisik'i..

Reff :
      Dm          G
  sepine tanpo sliramu
      C         Am
  sepine tanpo awakmu  
    Dm        G          
  rasane urip muspro 
     C
  tanpo guno..

         Dm        G
  yen sliramu no jejerku
         C          Am
  yen sliramu no sandingku
        Dm         G         
  impen sing endah-endah 
      F     C     
  wis mesti teko..

Outro : Dm G C Am
        F G C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Em A D Bm
        G A D A..  

    D
endahe kembang mawar 
     Em
sing lagi mekar
       A
banget ambutuhake 
      D
sunar suryo..

       D       D7      G
banget ambutuhake tetesing embun
     D               A           D
koyo aku sing tansah kangen sliramu..

Reff :
      Em          A
  sepine tanpo sliramu
      D         Bm
  sepine tanpo awakmu  
    Em        A          
  rasane urip muspro 
     D
  tanpo guno..

         Em        A
  yen sliramu no jejerku
         D          Bm
  yen sliramu no sandingku
        Em         A         
  impen sing endah-endah 
      G     D    A
  wis mesti teko..

     D
yen aku pinuju susah 
     Em
kowe sing nglipur
       A
mbok gawe aku biso
   D
mesem meneh..

     D         D7      G
yen aku ngati-ati kowe ngimbangi
     D                 
kowe nyedak, 
          A              D
ngrangkul pundak njur mbisik'i..

Reff :
      Em          A
  sepine tanpo sliramu
      D         Bm
  sepine tanpo awakmu  
    Em        A          
  rasane urip muspro 
     D
  tanpo guno..

         Em        A
  yen sliramu no jejerku
         D          Bm
  yen sliramu no sandingku
        Em         A         
  impen sing endah-endah 
      G     D    A
  wis mesti teko..

Musik : D..Em..A..D..
        D D7 G..D A D..

Reff :
      Em          A
  sepine tanpo sliramu
      D         Bm
  sepine tanpo awakmu  
    Em        A          
  rasane urip muspro 
     D
  tanpo guno..

         Em        A
  yen sliramu no jejerku
         D          Bm
  yen sliramu no sandingku
        Em         A         
  impen sing endah-endah 
      G     D    A
  wis mesti teko..

     D
yen aku pinuju susah 
     Em
kowe sing nglipur
       A
mbok gawe aku biso
   D
mesem meneh..

     D         D7      G
yen aku ngati-ati kowe ngimbangi
     D                 
kowe nyedak, 
          A              D
ngrangkul pundak njur mbisik'i..

Reff :
      Em          A
  sepine tanpo sliramu
      D         Bm
  sepine tanpo awakmu  
    Em        A          
  rasane urip muspro 
     D
  tanpo guno..

         Em        A
  yen sliramu no jejerku
         D          Bm
  yen sliramu no sandingku
        Em         A         
  impen sing endah-endah 
      G     D     
  wis mesti teko..

Outro : Em A D Bm
        G A D..

Chord Didi Kempot - Sepi Tanpo Sliramu


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •