Kunci Gitar DHANI KG - Sayangku Musno

Transpose:
Intro : F G C Am F G C..

C             G
aduh dik.. ngopo kowe 
  Am           Em
saiki nggawe loro..
   F           C
mergo kowe wis kegodo 
     D          G
karo lanangan liyo..

    C            G
tresnomu mring awakku 
   Am         Em
saiki amung semu..
    F           C
amergo bapak lan ibumu
     D       G
kuwi ora setuju..

Reff :
       F          G
 sayangku uwis musno 
        C           Am
 pindah karo wong liyo 
       F      G          C
 mergo iki dalan sing Kuoso..

      F         G
 lilakno aku lungo 
     C           Am
 dirabi ro wong liyo
        F     G            C
 mugo mugo Gusti sing nguatno..

Musik : F G C Am F G C..
        F G C Am F G C..

       C      G
kenopo kowe tego
        Am     Em
nggawe aku kuciwo 
      F      C
ajur atiku loro 
        D          G
janjimu tok blenjakno..

       C      G
rosoku uwis mati 
       Am      Em
kakean mangan ati
       F        C
kowe kerep ngapusi 
        D        G
nggawe aku frustasi..

Reff :
       F          G
 sayangku uwis musno 
        C           Am
 pindah karo wong liyo 
       F      G          C
 mergo iki dalan sing Kuoso..

      F         G
 lilakno aku lungo 
     C           Am
 dirabi ro wong liyo
        F     G            C
 mugo mugo Gusti sing nguatno..

       F          G
 sayangku uwis musno 
        C           Am
 pindah karo wong liyo 
       F      G          C
 mergo iki dalan sing Kuoso..

      F         G
 lilakno aku lungo 
     C           Am
 dirabi ro wong liyo
      F       G            C
 mugo mugo Gusti sing nguatno..

Chord DHANI KG - Sayangku Musno


Lihat semua :
  • Chord DHANI KG
  •