Kunci Gitar DHANI KG - Kapusan Kowe

Transpose:
Capo di fret 4

C         G
seprene suwene
       Am        Em
aku merjuangke kowe
     F        C
lika-liku cobaan
         Dm   G
uwis tak liwatke..

C            G
saking tresnane
       Am        Em
aku percoyo ro kowe
     F      C
muga awak dewe iso 
         Dm  G
nganti selawase..

 F               G
ora nyongko ning mburi 
     C           Am
kowe dolanan tresno
       F          G       C
kowe tego ngeliyo atiku loro..

Reff:
       Am       Em
  kowe ngapusi aku
       F          C
  jare tresno ro aku
          Dm      
  ning mburi kowe 
   G       C  E
  mbagi atimu..

       Am         Em
  jare sayang ro aku
         F          C
  pingin bareng ro aku 
          Dm
  ning mburi selingkuh 
  G         Am
  karo kancamu..

Musik : Am Em F C
        Dm G C..
        Am Em F C
        Dm G Am..

 F               G
ora nyongko ning mburi 
     C           Am
kowe dolanan tresno
       F          G       C
kowe tego ngeliyo atiku loro..

Reff:
       Am       Em
  kowe ngapusi aku
       F          C
  jare tresno ro aku
          Dm      
  ning mburi kowe 
   G       C  E
  mbagi atimu..

       Am         Em
  jare sayang ro aku
         F          C
  pingin bareng ro aku 
          Dm
  ning mburi selingkuh 
  G         Am
  karo kancamu..

       Am       Em
  kowe ngapusi aku
       F          C
  jare tresno ro aku
          Dm      
  ning mburi kowe 
   G       C  E
  mbagi atimu..

       Am         Em
  jare sayang ro aku
         F          C
  pingin bareng ro aku 
          Dm
  ning mburi selingkuh 
  G         Am
  karo kancamu..

Outro : Am

[[[ORIGINAL CHORD]]]

  E         B
seprene suwene
       C#m       G#m
aku merjuangke kowe
     A        E
lika-liku cobaan
         F#m  B
uwis tak liwatke..

E            B
saking tresnane
       C#m       G#m
aku percoyo ro kowe
     A      E
muga awak dewe iso 
         F#m  B
nganti selawase..

 A               B
ora nyongko ning mburi 
     E           C#m
kowe dolanan tresno
       A          B       E
kowe tego ngeliyo atiku loro..

Reff:
       C#m      G#m
  kowe ngapusi aku
       A          E
  jare tresno ro aku
          F#m     
  ning mburi kowe 
   B       E  G#
  mbagi atimu..

       C#m        G#m
  jare sayang ro aku
         A          E
  pingin bareng ro aku 
          F#m
  ning mburi selingkuh 
  B         C#m
  karo kancamu..

Musik : C#m G#m A E
        F#m B E..
        C#m G#m A E
        F#m B C#m..

 A               B
ora nyongko ning mburi 
     E           C#m
kowe dolanan tresno
       A          B       E
kowe tego ngeliyo atiku loro..

Reff:
       C#m      G#m
  kowe ngapusi aku
       A          E
  jare tresno ro aku
          F#m     
  ning mburi kowe 
   B       E  G#
  mbagi atimu..

       C#m        G#m
  jare sayang ro aku
         A          E
  pingin bareng ro aku 
          F#m
  ning mburi selingkuh 
  B         C#m
  karo kancamu..

       C#m      G#m
  kowe ngapusi aku
       A          E
  jare tresno ro aku
          F#m     
  ning mburi kowe 
   B       E  G#
  mbagi atimu..

       C#m        G#m
  jare sayang ro aku
         A          E
  pingin bareng ro aku 
          F#m
  ning mburi selingkuh 
  B         C#m
  karo kancamu..

Outro : C#m

Chord DHANI KG - Kapusan Kowe


Lihat semua :
  • Chord DHANI KG
  •