Kunci Gitar DHANI KG - Bubrah Tatanan

Transpose:
Reff :
  F             G
  kowe sing nggawe kelaran
  C        Am
  ajur ati ra karuan
  Dm            G
   ngambrukke kabeh 
            C
  sing dadi tatanan..

  F        G
  pancene iki wis dalan
  C          Am
  Gusti paringi cobaan
  Dm        G         C
  awak dewe kudu pisahan..

Intro : F G C Am
        Dm G C..

F         G         C
 opo kowe isih kelingan
            Am       Dm
nalika awak dewe pacaran
              G            C
ngalor ngidul mesti bebarengan..

F           G        C
 awakku iki isih kebayang
           Am             Dm
angete naliko lungguh jejeran
            G             C
awak dewe mojok ning petengan.. 
 C
(e yaeyo..)

F          G        C  -G      Am
nanging saiki aku raiso ngrasakke 
       Dm       G            C
rangkulanmu iku pancen ngangenake..
F          G         C -G   Am
ambune parfummu sing wangi kae..
     Dm         G         C
marakke sirahku buyer rasane..

Reff :
  F             G
  kowe sing nggawe kelaran
  C        Am
  ajur ati ra karuan
  Dm            G
   ngambrukke kabeh 
            C
  sing dadi tatanan..

  F        G
  pancene iki wis dalan
  C          Am
  Gusti paringi cobaan
  Dm        G         C
  awak dewe kudu pisahan..

Musik : F G C Am
        Dm G C..
        F G C Am
        Dm G C..

Reff :
  F             G
  kowe sing nggawe kelaran
  C        Am
  ajur ati ra karuan
  Dm            G
   ngambrukke kabeh 
            C
  sing dadi tatanan..

  F        G
  pancene iki wis dalan
  C          Am
  Gusti paringi cobaan
  Dm        G         C
  awak dewe kudu pisahan..

  F             G
  kowe sing nggawe kelaran
  C        Am
  ajur ati ra karuan
  Dm            G
   ngambrukke kabeh 
            C
  sing dadi tatanan..

  F        G
  pancene iki wis dalan
  C          Am
  Gusti paringi cobaan
  Dm        G         C
  awak dewe kudu pisahan..

Outro : C

Chord DHANI KG - Bubrah Tatanan


Lihat semua :
  • Chord DHANI KG
  •