Kunci Gitar DHANI KG - Ngapusi Kowe

Transpose:
Cipt. : Dhani Iswara

Intro : F G E Am
        F G Am..

         F                     G
aku percoyo tresnamu tulus ing ati
       E                 Am
aku percoyo tresnamu ora ngapusi
     F              G
kowe gemati.. karo aku iki..
     Am
tapi malah tak apusi..

            F                G
seprene tresnaku ora sak tenane..
        E                     Am
seprene tresnaku ora kanggo kowe..
           F                 G
senadjan pacaran uwis rodo suwe..
      C                   E
tapi aku isih mikirke liyane..

Reff :
        F               G
 aku bingung.. kudu kepiye..? 
         E                 Am
 dudu maksudku ngelarani kowe..
        F                 G
 jujur aku.. isih mikirke slirane..
        Am..
 dudu kowe..

          F                 G
 sepurane nimas nggawe kowe kandas 
        E                       Am
 aku durung iso nglalekke mantanku..
          F               G
 sepurane kowe seprono seprene 
               Am..
 mung tak gawe pelampiasan nggo gantine..

Musik : F G E Am
        F G Am..

Reff :
        F               G
 aku bingung.. kudu kepiye..? 
         E                 Am
 dudu maksudku ngelarani kowe..
        F                 G
 jujur aku.. isih mikirke slirane..
        Am..
 dudu kowe..

          F                 G
 sepurane nimas nggawe kowe kandas 
        E                       Am
 aku durung iso nglalekke mantanku..
          F               G
 sepurane kowe seprono seprene 
               Am..
 mung tak gawe pelampiasan nggo gantine..

          F                 G
 sepurane nimas nggawe kowe kandas 
        E                       Am
 aku durung iso nglalekke mantanku..
          F               G
 sepurane kowe seprono seprene 
               Am..
 mung tak gawe pelampiasan nggo gantine..

Chord DHANI KG - Ngapusi Kowe


Lihat semua :
  • Chord DHANI KG
  •