Kunci Gitar DHANI_KG - Sing Tak Roso

Transpose:
Intro : Am..F..G..C E Am..F..G..Am.. Am F opo kowe eling mbiyen pangarepmu G C E naliko ono ning mburi boncenganku.. Am F opo kowe eling karo pandongomu G Am naliko sirahmu nyender ning pundakku.. Am F jare mbiyen janji pengen bareng aku G C E jare mbiyen dongo pingin nyanding aku.. Am F tibakno saiki kowe ninggal aku G Am sing tak tompo malah undangan rabimu.. Reff : Am F G C Em kowe lungo.. ninggal kabeh cerito.. Am F G kabeh roso tresno ilang musno.. Am F G C Em aku cidro.. remuk sing tak roso.. Am F G Em Am duh Gusti salahku opo.. ngapuro.. Int. [spoke] Am "lagu iki ono F mergo kowe wis nggawe cidro" G "lagu iki ono C E mergo kowe wis nggawe loro".. Musik : Am..F..G..Am-Am G-Am Reff : Am F G C Em kowe lungo.. ninggal kabeh cerito.. Am F G kabeh roso tresno ilang musno.. Am F G C Em aku cidro.. remuk sing tak roso.. Am F G Am duh Gusti salahku opo.. ho oo.. Am F G C Em kowe lungo.. ninggal kabeh cerito.. Am F G kabeh roso tresno ilang musno.. Am F G C Em aku cidro.. remuk sing tak roso.. Am F G Em Am duh Gusti salahku opo.. ngapuro..
Facebook
Twitter

Chord DHANI_KG - Sing Tak Roso


Lihat semua :
  • Chord DHANI KG
  •