Kunci Gitar Didi Kempot - Sewu Kuto

Transpose:
Intro : C Em F G C 
 
C                  Em 
Sewu kuto uwis tak liwati 
F     C        G 
Sewu ati tak takoni 
C                     Em 
Nanging kabeh podo ra ngerteni 
F    C         G 
Lungamu neng endi 
         Am                F 
Pirang taun anggonku nggoleki 
     C         G        C 
Seprene durung biso nemoni 
 
Interlude : Am Dm G C 
 
Reff: 
  Dm        G   C    Am 
   Wis tak cobo nglaliake 
  F     G         C 
   Jenengmu soko atiku 
  F       G        C   G    Am 
   Sak tenane aku ora ngapusi 
  Dm       G       C   G 
  Isih tresno sliramu 
 
(*) 
  C              Em 
Umpamane kowe uwis mulyo 
  F    C     G 
Lilo aku lilo 
  C                    Em 
Yo mung siji dadi panyuwunku 
  F   C          G 
Aku pengen ketemu 
 
(#) 
       Am                F 
Senajan sak kedeping moto 
            C        Em              C 
Tak ‘nggo tombo kangen jero ning dodo 
 
Intro: Em F C 
       Am G C 
 
Reff: 
  Dm        G   C    Am 
   Wis tak cobo nglaliake 
  F     G         C 
   Jenengmu soko atiku 
  F       G        C   G    Am 
   Sak tenane aku ora ngapusi 
  Dm       G       C   G 
   Isih tresno sliramu 
 
(*) 
  C              Em 
Umpamane kowe uwis mulyo 
  F    C     G 
Lilo aku lilo 
  C                    Em 
Yo mung siji dadi panyuwunku 
  F   C          G 
Aku pengen ketemu 
 
    Am                 F 
Senajan wektu mung sedelo 
          C         Em             C 
Tak ‘nggo tombo kangen jero ning dodo 
 
(#) 
       Am                F 
Senajan sak kedeping moto 
            C        Em              C 
Tak ‘nggo tombo kangen jero ning dodo 
 
Kunci Originalnya do = G

Chord Didi Kempot - Sewu Kuto


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •