Kunci Gitar Didi Kempot - Rebutan Bantal

Transpose:
Capo di fret 5

Intro : Am Am Am Dm
        Dm Dm Dm E

Am                   Am
 Mbiyen kowe konco pasar
                     Am
Wong loro turu sak kamar
             Dm         Dm
Di rewangi rebu..tan bantal
Dm           Dm
 (Rebutan bantal)
        E            Am           E
Bantale suwek kapuke mubal (mubal)..

Am              Am
 Saiki kowe kepenak
                 Am
pangananmu enak-enak
              Dm        Dm
Ra perduli kanca..ne ngelak
Dm                   Dm
 Di takoni malah nyentak
        E                  Am
Ora mangsuli kok malah nggetak..

    G               G
Ngendikane tiang pinter
       C            C
Roda niku mlakune muter
 E               E
Ojo dumeh lagi bener
     E            Am
Opo opo njaluke pener..

Int. G         G
      (Owek.. Owek..)
     C             C
      (Wek o.. Wek o..)
     G         G
      (Owek.. Owek..)
     Am E

Reff :
         Am          Am
 Kowe santen aku ampase
         G             G
 Ngono kuwi tak umpamakke
          F             Dm
 Barang penak lali koncone
            F          Am
 Mbok eling jaman mbiyene..

 Int. G         G
       (Owek.. Owek..)
      Am            E
       (Wek o.. Wek o..)

        Am             Am
 Kowe wareg aku sing luwe
         G             G
 Ngono kuwi tak umpamakke
          F             Dm
 Bareng penak lali koncone
         E           Am  E
 Konco pasar konco luwe..

Am                   Am
 Mbiyen kowe konco pasar
                     Am
Wong loro turu sak kamar
             Dm         Dm
Di rewangi rebu..tan bantal
Dm           Dm
 (Rebutan bantal)
        E            Am           E
Bantale suwek kapuke mubal (mubal)..

Am              Am
 Saiki kowe kepenak
                 Am
pangananmu enak-enak
              Dm        Dm
Ra perduli kanca..ne ngelak
Dm                   Dm
 Di takoni malah nyentak
        E                  Am
Ora mangsuli kok malah nggetak..

    G               G
Ngendikane tiang pinter
       C            C
Roda niku mlakune muter
 E               E
Ojo dumeh lagi bener
     E            Am
Opo opo njaluke pener..

Int. G         G
      (Owek.. Owek..)
     C             C
      (Wek o.. Wek o..)
     G         G
      (Owek.. Owek..)
     Am E

Reff :
         Am          Am
 Kowe santen aku ampase
         G             G
 Ngono kuwi tak umpamakke
          F             Dm
 Barang penak lali koncone
            F          Am
 Mbok eling jaman mbiyene..

 Int. G         G
       (Owek.. Owek..)
      Am            E
       (Wek o.. Wek o..)

        Am             Am
 Kowe wareg aku sing luwe
         G             G
 Ngono kuwi tak umpamakke
          F             Dm
 Bareng penak lali koncone
         E           Am
 Konco pasar konco luwe..

Outro : Dm..E..Am..  
        (konco pasar..)

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D#m D#m D#m G#m
        G#m G#m G#m A#

D#m                  D#m
 Mbiyen kowe konco pasar
                     D#m
Wong loro turu sak kamar
             G#m        G#m
Di rewangi rebu..tan bantal
G#m          G#m
 (Rebutan bantal)
        A#           D#m          A#
Bantale suwek kapuke mubal (mubal)..

D#m             D#m
 Saiki kowe kepenak 
                 D#m
pangananmu enak-enak
              G#m       G#m
Ra perduli kanca..ne ngelak
G#m                  G#m
 Di takoni malah nyentak
        A#                 D#m
Ora mangsuli kok malah nggetak..

    C#              C#
Ngendikane tiang pinter
       F#           F#
Roda niku mlakune muter
 A#              A#
Ojo dumeh lagi bener
     A#           D#m
Opo opo njaluke pener..

Int. C#        C#  
     (Owek.. Owek..)
     F#            F#
     (Wek o.. Wek o..)
     C#        C#    
     (Owek.. Owek..)
     D#m A#
 
Reff :
         D#m         D#m
 Kowe santen aku ampase
         C#            C#
 Ngono kuwi tak umpamakke
          B             G#m
 Barang penak lali koncone
            B          D#m
 Mbok eling jaman mbiyene..

 Int. C#        C#
      (Owek.. Owek..)
      D#m           A#
      (Wek o.. Wek o..)

        D#m            D#m
 Kowe wareg aku sing luwe
         C#            C#
 Ngono kuwi tak umpamakke
          B             G#m
 Bareng penak lali koncone
         A#          D#m A#
 Konco pasar konco luwe..

D#m                  D#m
 Mbiyen kowe konco pasar
                     D#m
Wong loro turu sak kamar
             G#m        G#m
Di rewangi rebu..tan bantal
G#m          G#m
 (Rebutan bantal)
        A#           D#m          A#
Bantale suwek kapuke mubal (mubal)..

D#m             D#m
 Saiki kowe kepenak 
                 D#m
pangananmu enak-enak
              G#m       G#m
Ra perduli kanca..ne ngelak
G#m                  G#m
 Di takoni malah nyentak
        A#                 D#m
Ora mangsuli kok malah nggetak..

    C#              C#
Ngendikane tiang pinter
       F#           F#
Roda niku mlakune muter
 A#              A#
Ojo dumeh lagi bener
     A#           D#m
Opo opo njaluke pener..

Int. C#        C#  
     (Owek.. Owek..)
     F#            F#
     (Wek o.. Wek o..)
     C#        C#    
     (Owek.. Owek..)
     D#m A#
 
Reff :
         D#m         D#m
 Kowe santen aku ampase
         C#            C#
 Ngono kuwi tak umpamakke
          B             G#m
 Barang penak lali koncone
            B          D#m
 Mbok eling jaman mbiyene..

 Int. 
 C#        C#
  (Owek.. Owek..)
 D#m           A#
  (Wek o.. Wek o..)

        D#m            D#m
 Kowe wareg aku sing luwe
         C#            C#
 Ngono kuwi tak umpamakke
          B             G#m
 Bareng penak lali koncone
         A#          D#m
 Konco pasar konco luwe..

Outro : G#m..A#..D#m..
          (konco pasar..)
Facebook
Twitter

Chord Didi Kempot - Rebutan Bantal


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •