Kunci Gitar Didi Kempot - Wong Ra Cetho

Transpose:
Intro : C..Dm..G..C..
        F..Em Am
        Dm G C G..

C               Dm
senengo.. senengno atimu
  G                     C
peresen eluh sing ono.. mripatku..
Am
wis tak trimo..
       Dm
meneng karo ngelus dodo
  G                 C
kuat ra kuat meh ngomong opo..

Int. Dm G

C               Dm
mesemmu.. ning aku mung lamis
  G                      C
seprene kowe mung.. gawe nangis..
Am
wis tak trimo..
    Dm
senajan ning ati loro
  G                   C
gelo ketemu kowe wong ra cetho..

Int. Dm Em G C..

Reff :
      C
 kembange kembang kenangan
  Am
 alom ilang gagange
     Dm
 tak sawang saiki bedho
  G
 uwis ilang wangine..

 Int. Dm G C

       C
 wong uwis nyoto konangan
   Am
 karo uwlong liyane
   Dm        G          C
 tego kowe karo kancaku dewe..

Musik : C..Dm..G..C..
        F..Em Am
        Dm G C G..

C               Dm
mesemmu.. ning aku mung lamis
  G                      C
seprene kowe mung.. gawe nangis..
Am
wis tak trimo..
    Dm
senajan ning ati loro
  G                   C
gelo ketemu kowe wong ra cetho..

Int. Dm Em G C..

Reff :
      C
 kembange kembang kenangan
  Am
 alom ilang gagange
     Dm
 tak sawang saiki bedho
  G
 uwis ilang wangine..

 Int. Dm G C

       C
 wong uwis nyoto konangan
   Am
 karo uwlong liyane
   Dm        G          C
 tego kowe karo kancaku dewe..

Outro : Dm G C 

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A..Bm..E..A..
        D..C#m F#m
        Bm E A E..

A               Bm
senengo.. senengno atimu
  E                     A
peresen eluh sing ono.. mripatku..
F#m
wis tak trimo..
       Bm
meneng karo ngelus dodo
  E                 A
kuat ra kuat meh ngomong opo..

Int. Bm E

A               Bm
mesemmu.. ning aku mung lamis
  E                      A
seprene kowe mung.. gawe nangis..
F#m
wis tak trimo..
    Bm
senajan ning ati loro
  E                   A
gelo ketemu kowe wong ra cetho..

Int. Bm C#m E A..

Reff :
      A
 kembange kembang kenangan
  F#m
 alom ilang gagange
     Bm
 tak sawang saiki bedho
  E
 uwis ilang wangine..

 Int. Bm E A

       A
 wong uwis nyoto konangan
   F#m
 karo uwlong liyane
   Bm        E          A
 tego kowe karo kancaku dewe..

Musik : A..Bm..E..A..
        D..C#m F#m
        Bm E A E..

A               Bm
mesemmu.. ning aku mung lamis
  E                      A
seprene kowe mung.. gawe nangis..
F#m
wis tak trimo..
    Bm
senajan ning ati loro
  E                   A
gelo ketemu kowe wong ra cetho..

Int. Bm C#m E A..

Reff :
      A
 kembange kembang kenangan
  F#m
 alom ilang gagange
     Bm
 tak sawang saiki bedho
  E
 uwis ilang wangine..

 Int. Bm E A

       A
 wong uwis nyoto konangan
   F#m
 karo uwlong liyane
   Bm        E          A
 tego kowe karo kancaku dewe..

Outro : Bm E A..

Chord Didi Kempot - Wong Ra Cetho


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •