Kunci Gitar Didi Kempot - Lahir Lan Bathinku

Transpose:
Intro : Am Em F G C G

  C
rungokno swaraku
 G
swara ning atiku
   F  G         C
crito ning sliramu..

 C
ati iki ikhlas
   G
ikhlas nresnanimu
  F    G        C
meremo ning pangkonku..
         F           G
sing nggawe ngerti karepku..

Reff :
  Am
 aku sing wis janji
 Em
 seneng ning atimu
 F     G     C     G
 lahir lan bathinku..

 Am
 aku sing wis janji
 Em
 ngancani sliramu
 F      G     C
 nganti sak matiku..

    C
yen sliramu ngerti
   G
sumpahing atiku
   F    G         C
nyowoku nggo sliramu..
         F                 G
sing nggawe nyowo ngerti karepku..

Reff :
  Am
 aku sing wis janji
 Em
 seneng ning atimu
 F      G     C     G
 lahir lan bathinku..

 Am
 aku sing wis janji
 Em
 ngancani uripmu
 F      G     C
 nganti sak matiku..

Musik : Am Dm G C E
        F G C

(featuring)
   Am
 (aku sing wis janji)
  Em
 (seneng ning atimu)
    F       G    C  G
 (lahir lan bathinku..)

   Am
 (aku sing wis janji)
      Em
 (ngancani uripmu)
      F      G  C
 (nganti sak matiku..)

Reff :
  Am
 aku sing wis janji
 Em
 seneng ning atimu
 F     G     C     G
 lahir lan bathinku..

 Am
 aku sing wis janji
 Em
 ngancani sliramu
 F      G     C
 nganti sak matiku..
 F      G     C
 nganti sak matiku..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Em Bm C D G D

  G
rungokno swaraku
 D
swara ning atiku
   C  D         G
crito ning sliramu..

 G
ati iki ikhlas
   D
ikhlas nresnanimu
  C    D        G
meremo ning pangkonku..
         C           D
sing nggawe ngerti karepku..

Reff :
  Em
 aku sing wis janji
 Bm
 seneng ning atimu
 C     D     G     D
 lahir lan bathinku..

 Em
 aku sing wis janji
 Bm
 ngancani sliramu
 C      D     G
 nganti sak matiku..

    G
yen sliramu ngerti
   D
sumpahing atiku
   C    D         G
nyowoku nggo sliramu..
         C                 D
sing nggawe nyowo ngerti karepku..

Reff :
  Em
 aku sing wis janji
 Bm
 seneng ning atimu
 C      D     G     D
 lahir lan bathinku..

 Em
 aku sing wis janji
 Bm
 ngancani uripmu
 C      D     G
 nganti sak matiku..

Musik : Em Am D G B
        C D G

(featuring)
   Em
 (aku sing wis janji)
  Bm
 (seneng ning atimu)
    C       D    G  D
 (lahir lan bathinku..)

   Em
 (aku sing wis janji)
      Bm
 (ngancani uripmu)
      C      D   G
 (nganti sak matiku..)

Reff :
  Em
 aku sing wis janji
 Bm
 seneng ning atimu
 C     D     G     D
 lahir lan bathinku..

 Em
 aku sing wis janji
 Bm
 ngancani sliramu
 C      D     G
 nganti sak matiku..
 C      D     G
 nganti sak matiku..

Chord Didi Kempot - Lahir Lan Bathinku


Lihat semua :
  • Chord Didi Kempot
  •